Cea mai mare trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 14 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante!

Alturi de Hiraeth, pe scena Arenelor vor mai urca Alekto si Silent Stream Of Godless Elegy.

Alekto este o formatie de Death/Groove Metal din Sao Paulo, Brazilia. Au un album la activ, lansat anul in 2017 intitulat ‘The Unpleasant Reality’.

Doi dintre membrii Alekto sunt si membrii ai formatiei Krow, care nu este straina melagurilor romanesti.

Stream Of Godless Elegy vin din Cehia, mai exact din zona Moraviei. Formatia a combina muzica folk specifice Moraviei cu doom metalul. Artistii folosesc si instrumente ca violoncelul sau vioara incluzand si elemnte corale pe alocuri.

Din 1995 pana in prezent au lansat sapte albume de studio.

Asadar pe 14 decembrie ne vedem la Arenele Romane cu Bucovina si cu invitatii lor. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
– presale pana pe 14 decembrie – 70 lei
– la intrare – 80 lei

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include:
– afis color (cu autograf)
– bratara textila cu logo
– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus.

Share This