Dupa un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel si Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la Bucuresti pe 13 decembrie cu un mare concert la Romexpo (Pavilionul A), Postscriptum din Babel. Pentru acest eveniment organizatorii promit o productie speciala, cu sunet de calitate, lumini si proiectii video, iar trupa vine cu un program extins.

In deschidere vor urca pe scena Alex & The Fat Penguins, o trupa de rock alternativ cunoscuta pentru mesajele sociale pe care le promoveaza prin muzica. Piesa ‘Just a Fool’ lansata in urma cu doi ani viza problema coruptiei, iar in decembrie 2017 a si fost interpretata sub forma unui protest spontan in fata cladirii Guvernului Romaniei. De asemenea, formatia are in palmares o piesa care face trimitere la dramele provocate de razboiul civil din Siria – ‘Amiral’, iar prin ‘Urla Pamantul’ au tras un semnal de alarma asupra pericolelor la care supunem mediul inconjurator si cum aceste pericole se vor indrepta inevitabil impotriva noastra.

Dupa o vara incarcata in care au traversat intreaga Romanie, intalnindu-se cu publicul din Arad (Festivalul Berii), Iasi (Rocanotherworld, Afterhills), de pe litoral (Europa FM live pe plaja) sau de pe Transalpina (Slowriders festival), baietii se pregatesc de un 2020 electrizant, care va marca, printre altele, lansarea primului album din cariera.

PROGRAM
Open Doors: 19:00
Alex & THe Fat Penguins: 19:50 – 20:30
Alternosfera: 21:00

REGULI DE ACCES

ATENTIE: FUMATUL in Pavilionul A de la Romexpo ESTE INTERZIS! Se fumeaza doar in locurile special amenajate!

Portile Pavilionului A de la Romexpo se deschid la ora 19:00 iar concertul incepe la ora 19:50, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Dupa ce ati intrat in zona de concert nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle si VIP vor primi o bratara speciala care le va permite accesul in zona respectiva.

La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

Guestlist-ul este valabil pana la ora 21:00.

INFORMATII UTILE:

Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa.

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor.
-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburatoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta
-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;
-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;
-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.

JETOANE

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida
– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
– Accesul in zona de Golden Circle si VIP se face pe baza bratarii primita la intrare.

Asadar pe 13 Decembrie ne intalnim cu Alternosfera si cu Alex & The Fat Penguins la Romexpo!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara si au urmatoarele preturi:
– presale – Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei, VIP 159 lei
– la acces Acces General 100 lei, Golden Circle 150 lei, VIP 180 lei

Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitata la 700 de bilete. Zona VIP se afla la inaltimea de 2 metri pe o platforma si are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi un gift pack. Showul are loc in Pavilionul A (Central) al Romexpo.

La pretul tuturor biletelor se adauga si comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This