Am descoperit un nou proiect, cu un nume cel putin interesant. Băieții au umor și, categoric, știu și muzică. EP-ul de debut, “Susurul Râurilor Care Curg În Jos, Sau În Sus, Depinde Cum Te Uiți”, poate fi ascultat de acum pe Definite Rock, sau îl puteți asculta/descărca de pe pagina lor de BandCamp. Dar hai să aflăm cateva lucruri despre ei.

AFLMSMP-febSalut, sunt Vlad de la Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut. M-am gândit cum ar fi cel mai bine să încropesc un bio al acestui proiect, dar cred că cel mai bine ar fi să fiu sincer.

Proiectul Am Fost la Munte și Mi-a Plăcut a început ca o glumă între mine și câțiva prieteni, eu vrând să parodiez numele de formații de post-rock care mereu mi s-au părut prea lungi. Mai în glumă, mai în serios, o prietenă a inițiat o pagină de facebook pentru proiectul acesta. Am început să postăm statusuri comice de pe ea, având o prezență foarte dezinvoltă.

Între timp, am început să mă gândesc din ce în ce mai serios la realizarea unui EP, până când, fără să-mi dau seama, am început să lucrez la el. EP-ul a fost masterizat de Robert Cotoros (chitarist la Hteththemeth, încă o trupă cu nume greu de pronunțat), el contribuind și cu un solo pe piesa 5, “Susurul Râurilor”. A mai contribuit Teo Ardeleanu de la Dignity Complex pe piesa 2, “Decât să-mi pui zacuscă, mai bine îmi ții pumnii”.

“Susurul Râurilor” a fost primit destul de bine, în special pentru că mulți din cei care ne urmăreau pe Facebook nu au fost convinși că va fi un album real. Nu știm ce urmează pentru proiectul nostru. Sperăm să definitivăm o componență live la un moment dat, și să avem mult merchandise.

Baftă, băieți, sperăm să auzim cât mai multe despre voi!

Share This