Grupul bucureştean de post-rock Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut a fost invitat să concerteze în deschiderea celor două concerte pe care irlandezii de la God Is An Astronaut le vor susţine în România la începutul lunii Octombrie, astfel: în 3 Octombrie 2018 în Kruhnen Musik Halle Braşov şi în 9 Octombrie 2018 în /Form Space Cluj-Napoca. Cu această ocazie, grupul a iniţiat un turneu de 7 zile prin ţară, ale cărui detalii le puteţi afla mai jos.

După succesul avut în cadrul concertului din vară, B Ă I E Ț I I de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut revin în Timișoara, în data de 5 Octombrie 2018, cu piese de pe toate materialele discografice lansate dar și în curs de imprimare. Concertul va avea loc în Reflektor Venue, iar bilete vor costa 25 de lei bucata, atât în avans, cât şi la intrare. Cu o zi mai devreme, AFLMŞMP va ajunge în premieră în Oradea, pentru un concert care va avea loc în Moszkva Cafe, iar cu o zi mai târziu bucureştenii vor concerta în Flex Club din Arad. Până la concertul de la Cluj-Napoca, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut au mai programat două concerte: în Deva (7 Octombrie 2018, John’s Cafe) şi în Reşiţa (8 Octombrie 2018, Dora House).

Dacă îți plac Mogwai, Explosions In The Sky sau God Is An Astronaut, dar şi autohtonii :Umbra, Aeon Blank, Karmic Thread, Sunet Fin, Stema sau Axial Lead, fă-ți un serviciu și vino să vezi și să asculți un post-rock cinstit măcar în unul dintre aceste oraşe. Mai ales că, în acest turneu, B Ă I E Ţ I I aduc cu ei piese de pe toate materialele deja lansate, dar şi piese în primă audiţie. Trupa este formată din Mircea Becherescu – chitară, Vlad Enescu – chitară, Matei Puşcaru – chitară bass şi Andrei Stere Câmpean – tobe şi a fost fondată în anul 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, bass-ist-ul trupei de progressive metal Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg În Jos, Sau În Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna Iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la chitară bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Concertul de la Timişoara va fi deschis de trupa locală Melting Dice, care a luat fiinţă la finalul lui 2014. Până acum, Melting Dice a scos un album intitulat “Cord Cablu Creier“, a lansat trei videoclipuri la piesele “Inert“, “Nu Călcați Pe Soare” și “Scrisoare“, a cântat aproape peste tot în România și pe unde nu a ajuns încă, are de gând să. Trupa a fost, este și va fi formată din Bogdan Cotîrţă (voce şi chitară), Flavius Vutan (chitară), Dani Şimon (chitară bass) şi Sorin Ghiniţă (tobe).

Biletele pentru concertelel de la Timişoara (25 de lei) şi de la Arad (15 lei, atât în avans, cât şi în intrare) se găsesc în format electronic AICI și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara. Pentru concertul de la Oradea, biletele s-au pus în vânzare la bar în Moszkva şi costă 15 lei în avans (limitat la 100 de bilete) sau 20 de lei în ziua evenimentului la intrare. Biletele se găsesc și online AICI. Pentru concertul din John’s Cafe Deva, biletele vor costa 15 lei, aceste putând fi achiziţionate doar în seara concertului, la intrare. Pentru concertul din Dora House Reşiţa, biletele vor costa 20 de lei, aceste putând fi achiziţionate doar în seara concertului, la intrare.

În ceea ce priveşte cele două concerte de referinţă care dau contur acestui turneu, cele alături de God Is An Astronaut, să spunem că, pentru concertul din Kruhnen Musik Halle Brasov, biletele sunt disponibile online via Iabilet,ro, in retea nationala si local la Rockstadt si Kruhnen Musik Halle, la preţul de 45 de lei, urmând ca la intrare acestea să coste 55 de lei. iar pentru concertul de la Cluj-Napoca biletele pot fi achiziţionate de AICI la preţul de 50 de lei, preţ care se va păstra şi în seara concertului, la intrare, în măsura în care vor mai rămâne bilete disponibile.

Share This