Imonolith a lansat un videoclip pentru piesa „Dig”

Americanii de la IMONOLITH au lansat un lyric video pentru piesa „Dig”, extras de pe albumul „State of Bein” ce va fi lansat în 27 martie 2020!
Reamintim că Imonolith va susține (în premieră), un concert în România, pe 16 aprilie 2020, la Quantic Club din București.

Biletele (la preț promoțional) se pot achiziționa de pe www.AmBilet.ro.

Imonolith este un proiect format din cinci muzicieni cu peste 15 ani de experiență în spate. A luat naștere în februarie 2018 datorită toboșarului Ryan „RVP” Van Poederooyen (Devin Townsend Project/Devin Townsend Band) și chitaristul Brian Waddell (Devin Townsend Project/Devin Townsend Band).
Cei doi au început să scrie pentru Imonolith în 2015, când încă colaborau cu Devin, între timp luând legătura cu vocalistul Jon Howard (Threat Signal, Arkaea), chitaristul Kai Huppunen (Methods of Mayhem, Noise Therapy) și bassistul Scott Whalen (Econoline Crush) pentru a completa componența trupei.

Profesionalismul, experiența, dedicarea și perseverența din ultimii minim 15 ani ai fiecărui membru le-a permis să concerteze în toată lumea alături de diferiți artiști, iar aceste lucruri s-au revărsat în ceea ce astăzi este Imonolith.

Share This