Amy Lee, solista trupei americane Evanescence, a transmis un mesaj pentru fanii din România care vor veni să vadă Evanescence live la Arenele Romane din Bucureşti pe 29 iunie!

Mesajul poate fi urmărit pe Facebook aici: www.facebook.com/METALHEADRomania/videos/10158741305055032/

Evanescence se află din nou în formula magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” şi “Best Hard Rock Performance”.

Membrii trupei Evanescence pregătesc pentru concertul de la Bucureşti un setlist ce include cele mai îndrăgite piese ale lor, precum “Going Under”, “Lithium”, “My Immortal”, “Whisper” sau “Bring Me to Life”!

Show-ul Evanescence de la Bucureşti va fi deschis de către Killa (Italia), Sede Vacante (Grecia) şi Fall Has Come (Italia), trei formaţii cu instrumentişti profesionişti a căror muzică a depăşit graniţele ţărilor din care provin.

Pentru acest concert găsiţi bilete pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică www.iabilet.ro/reţea.

Share This