La 6 luni după apariția celui de-al 2-lea album al trupei, An Theos lansează noul videoclip al piesei “Vuiet de Jale”, pe 27 aprilie, în Club Fabrica. Alături de ei vor urca pe scenă cei de la Era Divina, pentru prima dată în Bucureșți, Etheric și Vathos.

Bilete se găsesc la intrare în seară evenimentului la prețul de 25 Lei

AN THEOS este o trupă de epic-folk metal fondată în 2010. Piesele sunt în limba română și sunt bazate pe tradițiile autentice din istoria României. Opt membri alcătuiesc trupa: voce masculină și feminină, vioară, clape, 2 chitări, chitară bass, tobe. Playlistul dintr-o varietate de piese metal, majoritatea regăsindu-se pe cele două LP-uri lansate de aceasta: “Seminția Dacă” (2016) și “Spre Cer” (2017).

Până în prezent, trupa a acumulat o experiență vastă, nu doar în arta de a cânta live, ci și în organizarea unui spectacol deosebit. Având mai mult de 100 de concerte susținute, An Theos este pregătită să prezinte un show complet: atât energic muzical, cât și spectaculos.

ERA DIVINA este o trupă de symphonic metal ce reușește să integreze într-un mod armonios elemente de folclor autentic, progressive, folk și heavy metal în creația artistică.

Debutul concertistic al formației a avut loc în martie 2013 în Suceava, alături de o altă trupă din Rădăuți, Elvira. Între 2013 și 2015 formația a susținut concerte în Suceava, și la Bacău în deschiderea altor trupe mai cunoscute, precum Era Decay sau GOD, dar și în cadrul concursurilor naționale de interpretare muzicală “Muzritm” de la Vatra Dornei, “Bandabeat” din Iași și semifinala pe Moldova a concursului Wacken Metal Battle România, ediția 2014.

ETHERIC este o trupă care s-a format în vara lui 2016 și care abordează ca stil, melodic metal cu influențe de progressive metal. Componența trupei Etheric este următoarea :

Corina – Lead vocals (ex-InBound, ex-Abigail);
Marian Alecu – Guitars;
Adrian Șerb – Bass (ex-Rising Feud);
Ana Pantilie – Keyboards (ex- Lirika);
Victor Vrabete – Drums (actual Secret Society);

Primul single, “Losing Control”, a apărut pe data de 19 Septembrie 2016 și a fost lansat pe canalul de youtube al trupei și pe pagina de Facebook. Primele concerte au avut loc în toamna anului 2016. În 2017 Etheric a avut mai multe concerte, alături de trupe ca Dirty Shirt, Bucovina, Aeon Blank, Alpha Q dar și legendele rock-ului românesc, Iris.

VATHOS:

“Suntem o trupă de post black metal din București, care a fost fondată în anul 2017, având la bază mai multe influențe, subgenuri, atmosferic, melodic death, etc. Váthos a luat ființa în mâinile lui Ducu, Clau Negrilă, Alexandru Găinușa și Gigi. Clau Negrilă a fost nevoită să plece din motive personale – din fericire am întâlnit-o pe Dany Ice cu atitudinea ei dinamică și sunetul basului dur, și nu în ultimul rând, Radu Alexandru, să proiecteze vocea în moduri prin care ne reflectă gândurile și ideile. Împreuna, vom aduce un sound proaspăt scenei de post black metal, adaugând perspectiva noastră. Suntem unitate, sens, suntem Váthos.”

Share This