După ce Dirty Shirt a confirmat deja prezența alături de Ansamblul Transilvania la evenimentul „FolkCore Reloaded” pentru lansarea noului album & DVD live „Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour”, iată că este vremea să anunțăm o nouă trupă ce va concerta la acest eveniment, și anume AN THEOS!

FolkCore Reloaded va avea loc în data de 31 martie în Quantic club din București și va reprezenta nu doar lansarea noului material live al celor de la Dirty Shirt, ci și un eveniment menit să aducă laolaltă mai multe formații importante ale valului folk metal românesc.
Mai multe formații vor fi anunțate în perioada următoare.

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt, AnTheos, more bands

Biletele pot fi achiziționate online prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Pre-sale (100 bilete)
50 lei – Normal Ticket
60 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

AN THEOS a luat ființă în 2010, stilul abordat fiind epic-folk metal. Piesele sunt în limba română, iar tema lirică este reprezentată de tradițiile românești. Cu o componeță de 8 membri, An Theos a acumulat în cei 8 ani de la înființare și 5 ani de la prima apariție scenică o experiență vastă în ceea ce înseamnă activitatea concertisitică atât pe plan național, cât și internațional, în cele peste 100 de concerte susținute. An Theos prezintă un show complet, atât muzical, cât și prin imagine.

Discografia trupei cuprinde 3 materiale lansate în 2013 („Chemarea străbunilor”), în 2016 („Seminția Dacă”) și in 2017 („Spre Cer”). Trupa are la activ 2 videoclipuri oficiale, și anume: „Noaptea Sânzaienelor” (2016) și „Urzeala Timpului” (2017), de puțin timp trupa începând deja filmările și celui de al treilea videoclip.

Mai multe despre An Theos puteți găsi aici:

Website: http://www.an-theos.com
Facebook: https://www.facebook.com/AnTheosBand
YouTube: http://www.youtube.com/user/AnTheosBand
Twitter:  https://twitter.com/antheosband
 Instagram: https://www.instagram.com/an_theos_official/

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock

Share This