La doar cateva saptamani de la anuntarea turneului national „Andries – Iese la pensie”, au fost vandute in intreaga tara peste 3000 de bilete! Categoriile 2 si 3 pentru concertul de la Sala Radio din Bucuresti sunt deja SOLD OUT! Cererea este extrem de mare, prin urmare organizatorul va sfatuieste sa va procurati biletele dorite cat mai repede pentru a va asigura un loc la concertele din ultimul turneu al lui Alexandru Andries. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

In cadrul turneului „Andries – Iese la pensie” au fost incluse urmatoarele concerte:

28 septembrie – Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor) ora 20:00
29 septembrie – Tulcea (Teatrul Jean Bart) ora 20:00
5 octombrie – Cluj (Casa de Cultura a Studentilor) ora 20:00
6 octombrie – Iasi (Casa de Cultura a Studentilor) ora 20:00
7 octombrie – Brasov
8 octombrie – Sibiu (Teatrul National Radu Stanca) ora 20:00
9 octombrie – Timisoara (Filarmonica Banatului) ora 20:00
13 octombrie – Bucuresti (Sala Radio) ora 20:00

Intrebat ce inseamna mai exact „pensionare” pentru Alexandru Andries, muzicianul a spus:

„Si pentru mine pensionarea inseamna acelasi lucru ca pentru toti oamenii planetei: implinesc 65 de ani si ies la pensie – de la toamna nu o sa mai fiu angajat al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti, ci un vesel si (sper) sanatos pensionar – nimic complicat sau misterios.”

Trebuia sa aflam si daca acest turneu este unul de adio:

„Nu pot nici sa va confirm, nici sa va infirm daca acest turneu va fi unul de adio. Ce pot sa va spun e ca sigur va fi un turneu in care cei care vor veni la spectacole vor vedea alaturi de mine muzicieni de prima mina ai scenei rominesti si vor primi o lista cu multe cintece, si vechi, si noi, care sper sa le faca placere. Mai sint si alte surprize, dar cred ca cel mai bine e sa le anuntam la momentul potrivit.”

Am vrut sa mai aflam daca muzicienii se pensioneaza vreodata cu adevarat. Se spune ca un artist nu poate rezista departe de scena:

„Cit despre faptul ca pentru muzicieni nu exista retragere, nici aici nu am un raspuns simplu si clar: doi dintre artistii mei preferati, Eric Clapton si Peter Frampton, au anuntat amindoi ca se retrag din circuitul de concerte… Evident, exista limite pe care le impune virsta, iar cu timpul nu poti negocia – si aici e la fel ca la prima intrebare, nimic complicat sau misterios.  :)”

Pretul biletelor pentru concertele DIN TARA:

Categoria 1 – 65 lei
Categoria 2 – 35 lei

Pretul biletelor pentru concertul DIN BUCURESTI:

Categoria 1 – 95 lei
Categoria 2 – 65 lei – SOLD OUT
Categoria 3 – 35 lei – SOLD OUT

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro  si in reteaua fizica iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Stațiile de Plată SelfPay din toata tara.

Puteti cumpara bilete si de la casele de bilete ale salilor de spectacole.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Informatii – https://www.facebook.com/kompasevents
https://www.youtube.com/watch?v=EU-wQg-mdaE

 

Share This