Cu doar un an în urmă ne lansam, oficial și online.
Al doilea număr vine cu ocazia aniversării noastre de un an și sperăm să fie mai plin de idei, de calitate și mai aproape de voi.

Noul număr print promovează și fotografii noștri mai mult decât anteriorul, motiv pentru care revista s-a îmbogățit de astă dată și cu un poster cu trei formații surpriză desenat pe el, ca să vă umple încăperile.
Toate materialele conținute de revistă au fost create în premieră pentru print de către echipa The Intermission și deocamdată vor fi disponibile doar fizic.

Dacă vreţi să ne lecturaţi şi în această formă, comenzile se fac printr-un simplu e-mail la adresa noastră: contact@theintermission.ro, în care să specificaţi numărul de bucăţi pe care îl doriţi, numele, un număr de telefon şi adresa.

Preţul unei reviste rămâne 15 RON, iar costurile cu transportul poştal în afara capitalei vor fi acoperite deocamdată de către cel care o comandă (mai exact, așa cum am aflat la ultimul număr, transportul cu ramburs prin Poșta Română este de 10 RON și ajunge în jur de 3 zile oriunde în țară).
Comenzile se pot face până pe 1 martie, număr limitat.

Share This