Pe 6 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, BestMusic şi METALHEAD vă invită la aniversarea de 20 de ani a albumului “Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” unde finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat alături de multe alte hituri Metallica, într-un show exclusiv ce va dura peste două ore!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la următoarele preţuri:
– Categoria A: 230 lei
– Categoria B: 149 lei
– Categoria C: 115 lei
– Categoria D: 99 lei

În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa:
– Categoria A: 250 lei
– Categoria B: 160 lei
– Categoria C: 130 lei
– Categoria D: 110 lei

PROGRAM
20:00 – 20:50 Acces Public
21:00 – 23:15 Apocalyptica

REGULI DE ACCES

Accesul publicului este permis începând cu ora 20:00, iar spectacolul începe la ora 21:00, astfel vă rugăm să alocaţi timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, şi orice alte activităţi ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis. Uşile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 21:00.

Accesul copiilor, inclusiv minorilor sub 14 ani, este permis pe baza de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Deţinătorii de bilete pot fi controlaţi la intrarea în locaţie pentru a se asigura respectarea regulilor anunţate. Spectatorii sunt rugaţi să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet, însă nu după ora de începere a spectacolului, adică 21:00.

Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

Stimaţi spectatori, din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali!

Schema locurilor din sala poate fi vizualizată aici: www.salapalatului.ro/index.php/schema-sala

Turul virtual al Sălii Palatului poate fi vizualizat aici: www.salapalatului.ro/images/tur-sala-palatului/index.html

INFORMAŢII UTILE

Este interzis:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase;
– accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul Sălii Palatului;
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel;
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
– consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale în locaţia unde se desfăşoară evenimentul constituie infracţiune şi va fi pedepsită conform prevederilor legale în vigoare!

OBLIGAŢIILE PUBLICULUI

– să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor

– să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte), obiecte artizanale şi de distracţie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor;

– să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afişele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incinta

– să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incinta;

– publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunţurile şi afişele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum şi să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incinta, a evacuării persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţă persoanelor;

Un eveniment METALHEAD şi BestMusic Live Concerts.

Share This