În perioada 14 – 16 septembrie 2018, Aeroportul Internațional Arad își deschide porțile pentru concerte cu muzică live, artiști de renume internațional și național și scenografii impresionante, cu ocazia Arad Open Air Festival.

80 de artiști naționali și internaționali, 72 de ore de distracție cu muzică live, trei scene și o serie de surprize impresionante sunt pregătite pentru cel mai mare eveniment muzical din vestul României, Arad Open Air Festival. La check-in vor fi prezenți: Nervo, Goran Bregovici, Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonatan Band, Șuie Paparude, Subcarpați, OCS, Gojira & Planet H și Vița de Vie, urmând ca organizatorii să anunțe și alți artiști în viitor.

Festivalul propune o experiență completă pentru participanți: pe lângă scenografiile celor 3 scene, jocurile de lumini și ecranele gigant, Arad Open Air dezvoltă un program special și în timpul zilei. Zona în care se desfășoară evenimentul reconstruiește ideea de aeroport, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de activități bazate pe ideea de zbor – workshop-uri, concursuri cu zmee, plimbări cu balonul cu aer cald, tobogane gigant și alte surprize pregătite de organizatori.

”Integrăm în setup-ul festivalului toate elementele unui aeroport: scena princi-pală este construită în jurul unui avion, una dintre petreceri se desfășoară în hangar, porțile de acces sunt asemănătoare cu intrarea în avion, toată zona de food court și cea destinată cumpărăturilor arată ca un duty free,” detaliază Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Renumitul DJ român Vanotek, Head of Enterntainment al Arad Open Air Festival, promovează evenimentul în rândul artiștilor cu care colaborează, dar mai ales prin prezența lui inter-națională la diferite concerte și festivaluri.

Arad Open Air Festival se anunță a fi cel mai mare festival din vestul României, dedicat tuturor iubitorilor de muzică, indiferent de vârstă. Line-up-ul este potrivit tuturor gusturilor. Fie că asculți muzică electronică, dansezi pe muzică balcanică sau fredonezi piesa rock preferată, Arad Open Air aliniază pe cele trei scene artiști de top pentru o experiență muzicală completă, care alternează între dinamism, tradiție și energie”, rezumă Vanotek noul format al festivalului care are loc pe aeroport.

Abonamentele au fost puse în vânzare în regim de early booking pe www.enterix.ro și www.myticket.ro. Până la 1 august 2018, acestea pot fi achiziționate la prețul de 89 lei.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a fes-tivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

Organizatori: Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, Centrul de Excelență Arad, AOA Agency și Neverland Place.

Share This