ARCH ENEMY si Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie! Concertul face parte din turneul “Will To Power” care ajunge și la București.

Arch Enemy, formaţia suedeză de melodic death metal, activează de aproape două decenii în scena metalului european, oferind publicului nouă albume de studio ce au devenit materiale de referinţă ale genului.

De celaltă parte, Jinjer şi-a câştigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive şi groove metal împodobit cu elemente funk, raggae şi jazz.

BILETE

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică www.iabilet.ro/retea adică în Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 – 22:00) Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara şi la intrare în ziua evenimentului.

În ziua evenimentului, la intrare, biletele pentru Acces General vor avea preţul de 100 de lei.

PROGRAM

  • 19:00 – Acces Public
  • 19:30 – 20:15 – JINJER
  • 20:45 – 22:15 – ARCH ENEMY

REGULI DE ACCES

Accesul în zona de concert Opean Air Quantic se va face cu începere de la ora 19:00 iar concertele încep la ora 19:30.

Accesul va fi permis până la finalul concertului, astfel puteţi veni la orice oră doriţi să vă vedeţi trupele preferate.

Intrarea în club se face dinspre Şoseaua Grozăveşti, iar accesul în perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului şi este permis doar în baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi câte o brăţară specială cu care vor intra în zona dedicată. Posesorii de bilete Acces General nu vor primi brăţară. Având în vedere că show-ul va fi în spaţiu Open Air, fumatul va fi permis în zona de concert.

Accesul minorilor, inclusiv cei sub 14 ani, este permis pe baza de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Accesul în zona Golden Circle din faţa scenei se face pe bază de brăţară care va fi pusă la intrare.

Normele de siguranţă le găsiţi mai jos.

INFORMAŢII UTILE

Este interzis în zona de concert:

  • accesul cu arme sau obiecte periculoase
  • accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul locaţiei.
  • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil)
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea vă rugăm să lăsaţi animalele de companie acasă. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazăm pe buna educaţie şi bunul simț al participanţilor la concert.

Vânzarea de produse nu se va face pe jetoane ci cu bani cash. Vă rugăm să solicitaţi bonul fiscal.

Clubul dispune de garderobă.

HARTĂ LOCAŢIE

OBLIGAŢIILE PUBLICULUI

-să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor din incinta clubului Quantic

-să nu introducă sau să nu încerce introducerea în incinta de făclii, artificii, petarde, torţe, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substanţe toxice, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substanţe sau obiecte), obiecte artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburătoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea şi propagarea incendiilor;

-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afişele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă; 
-să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor aflate în incintă;

-publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunţurile şi afişele expuse de organizator în incinta clubului, precum şi să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenţiei în situaţii de urgenţă sau a celor care semnalează existenţa unui pericol pentru viaţa persoanelor;

-să fumeze numai în locurile fără pericol de incendiu, special amenajate şi marcate (adică în exteriorul locaţiei)

Un eveniment METALHEAD.

Share This