Arch Enemy şi Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scena Open Air pe 20 septembrie! Concertul face parte din turneul “Will To Power” care ajunge şi la Bucureşti în cadrul unui show marca METALHEAD.

Deşi mai e aproape o lună până la concert, fanii au arătat un interes crescut pentru eveniment aşa că biletele Golden Circle din faţa scenei sunt sold out! Momentan mai găsiţi bilete la categoria Acces General la preţul de 85 de lei. La intrare biletele vor costa 100 de lei în limita spaţiului disponibil.

Arch Enemy, formaţia suedeză de melodic death metal, activează de aproape două decenii în scena metalului european, oferind publicului nouă albume de studio ce au devenit materiale de referinţă ale genului. După schimbarea majoră în care solista Angela Gossow i-a predat ştafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy şi-a demonstrat din nou profesionalismul printr-un album perfect, intitulat “War Eternal”, în 2014 şi un material live excepţional, intitulat “As The Stages Burn!”, lansat în primăvara anului 2017. Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formaţiile care au adus schimbări importante în metalul extrem european.

www.archenemy.net
www.facebook.com/archenemyofficial/
www.youtube.com/user/archenemyofficial

Formată în anul 2010, după ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer şi-a câştigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive şi groove metal împodobit cu elemente funk, raggae şi jazz. Dedicaţi în totalitate muzicii pe care o creează, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. România este un loc în care Jinjer cântă cu nostalgie de fiecare dată, fiind una dintre primele ţări în care le-a fost apreciată munca.

www.jinjer-metalband.com
www.facebook.com/JinjerOfficial/
www.youtube.com/channel/UC4BSeEq7XNtihGqI309vhYg

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

– PRESALE: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle (Sold Out) – până pe 20 septembrie
– LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle – în limita biletelor disponibile

În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va muta indoor.

Un eveniment METALHEAD.

Share This