Trupa ARTHUR va deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE și CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Naționale Oamenii Timpului.

A doua formație tânără invitată să facă parte din line-up-ul concertului este ARTHUR, un proiect de rock instrumental, care a luat naștere în iunie 2015, având ca element principal chitara. ARTHUR va urca pe scena înaintea ieșenilor de la Overflow.

cc_conexiuni_oameniitimpuluiDe la înființarea până în prezent,  trupa ARTHUR a fost selectată să cânte în deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe București, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele Romane – București, decembrie 2015) și a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), având și participări la festivaluri importante de rock din România, ca Metalhead Meeting 2015 și 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 – Vama Veche sau Galele Folk You  – București 2016). 

Line-up final:
CELELALTE CUVINTE
CONEXIUNI
Overflow
Arthur

Biletele au prețul de 50 de lei și se pot cumpăra din Rețeaua Eventim.ro, www.ambilet.ro și Rețeaua IaBilet.ro.

Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcționate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni.

Vă reamintim că pe lângă puternica valență culturală a evenimentului, cu această ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sărbători nu mai puțin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înființare. 

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noiembrie este o ocazie specială.  După 11 ani de la ultima lor apariție live, cei de la CONEXIUNI revin în formula care le-a consacrat numele, respectiv componența originală din anii ’90:  Florian Stoica – vocal, Victor Solomon – chitară, Gabi Isac – bas, Victor Lenghel – tobe.

Share This