Una din cele mai talentate formații din noul val de southern stoner rock revine la București! Pe 21 martie Hidden in the Basement revin în capitală, în deschidere avându-i pe bucureștenii de la As I Fall.

As I Fall e o trupă de metalcore care activează pe scena metalului underground din România de mai bine de un an. Proiectul a luat naștere rapid, prima piesă intitulandu-se “Sleep Tight”, piesă care s-a născut din câteva particularități de alternative și din obsesia pentru riff-urile și breakdown-urile hardcore. As I Fall promite să aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus, o notă fresh la refrene.

https://web.facebook.com/pmAsIFall/
https://www.youtube.com/channel/UCpPlBK0rh6Ht0YApZGD-NBQ

https://web.facebook.com/Hiddeninthebasement/
https://www.reverbnation.com/hiddeninthebasement
————————-

YELLOW CLUB (Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București).

Miercuri 21 martie 2018, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Prețul biletului va fi anunțat în scurt timp.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/172340940187942/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 71-a).

Share This