URMĂTOARELE CONCERTE:

LUNA AMARĂ la TIMIȘOARA
vineri 19.MAI.2017, de la ora 21.30
în Piața LIbertătii
la StudentFest Viziune 2017
INTRARE LIBERĂ

LUNA AMARĂ la LUGOJ
sâmbătă 20.MAI.2017, de la ora 21.00
la Zodiac Pub
Suport: 25 lei

PAPER MAGIK la Hard Rock Cafe București
luni 22.MAI.2017, după ora 21.00
INTRARE LIBERĂ

paper magik se află în Finala locală Hard Rock Rising.

Ajuns la a şaptea ediţie, Hard Rock Rising este un concurs mondial de talente, ce îşi propune să ofere artiştilor din întreaga lume şansa de a se afirma pe plan internaţional. Un juriu format din profesionişti şi celebrităţi din muzica internaţională va selecta din rândul câştigătorilor nationali, pe baza melodiei înscrisă în concurs pe ReverbNation, patru finalişti regionali şi un câştigător al marelui premiu. Toţi vor primi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip şi un premiu oferit de Fender Instruments.

Marele câştigător va avea şansa de a cânta pe Hard Rock Stadium în pauza unui meci de mare audienţă şi va beneficia de producţia unul videoclip profesional, ce va fi difuzat în reţeaua video Hard Rock Cafe din toată lumea.

FESTIVALURI

Asociația Sunetul Muzicii VĂ RECOMANDĂ:

Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea (20-22.IUL)

Măgura Wave 2 (25-27.AUG)

Open Air Blues Festival Brezoi, Vâlcea, ediția pilot
20-22 iulie 2017
Tei zile si trei nopti de blues, funk, rock-blues, jazz și fusion
INTRAREA LIBERĂ

”Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea” este o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat!

Evenimentul își propune să ofere publicului o experiență completă, venind în întâmpinarea participanților cu preparate culinare atent selecționate din specificul zonei. Vor exista de asemenea, pentru cei care doresc să savureze alături de bucatele tradițional muntenești, alese cu pricepere selectivă, băuturi bune, potrivite cu ceea ce se află în farfurie.

În zilele de 20, 21 și 22 Iulie 2017, Parcul Central Brezoi se va transforma într-un templu al notelor muzicale, energiilor pozitive și vibrației speciale.

Festivalul va avea doua scene. Gazda muzicală a festivalului este celebrul producător muzical a numeroase proiecte şi evenimente media, cunoscut realizator de emisiuni radio şi televiziune de profil blues, jazz şi rock Mike Godoroja.

Printre artistii care si-au confirmat prezenta in festival sunt:

NIGHTLOSERS – Bucuresti/Cluj-Napoca
Mike Godoroja & Blue Spirit – Bucuresti
Rares Totu’s Midnight Sun – Bucuresti
Florin Giuglea Grup – Bucuresti
Canaf & Excentric Blues Band – Iasi
Travelin’ Cats – Serbia
Dusty Ride – Bucuresti
Axis – Timisoara
Blues Progression – Bucuresti/Baia Mare

Orașul Brezoi este situat aproape în partea centrală a României, în Carpații Meridionali, cuprinzând partea estică a grupei Parângului. Vatra orașului cuprinde părțile joase din Valea Lotrului, la confluența acestuia cu răul Olt, cât și o parte din Valea Oltului. La aprox. 500 m de Parcul Central Brezoi (locul de desfășurare al festivalului) este amenajată o zonă de campare pentru corturi și rulote cu acces gratuit.

Măgura Wave 2
25-27 august 2017
Presale Abonament: 100 lei
O zi (Early Bird): 50 lei

Organizatorii festivalului Magura Wave isi propun ca acesta sa devina locul din inima Transilvaniei unde se inchide balul muzicii rock de pe perioada verii, astfel ca rockerii sunt invitati in ultimul week-end al lunii August, intre zilele de 25 si 27, intr-o superba locatie, la poalele Magurii Uroiului, langa Simeria, sa se mai bucure inca o data de muzica buna si multa distractie alaturi de prieteni.

Locul de unde se pot admira unele din cele mai frumoase apusuri, si nu oricum, ci in compania muzicii bune, pune la dispozitia celor ce participa un spatiu generos pentru scena si public, camping si parcare gratuite, oferind posibilitati de distractie si pe timpul zilei (parapanta si mountain bike), precum si multe atractii turistice in zona.

La poalele dealului sub forma de cusma de dac vor urca pe scena trupe din toate categoriile, de la cele aflate la inceput de drum, pana la nume deja consacrate pe plan mondial, unele aflate in premiera in Romania.

Capul de afis al festivalului vor fi elvetienii de la Coroner, in premiera in Romania si la una din putinele vizite in estul Europei, dupa reuniunea din 2010 – o trupa care a influentat major multe nume grele din aria metal, pe buna dreptate fiind numita un „Rush al thrash metalului”. Al doilea cap de afis va fi Ektomorf, un nume prezent la orice festival major din Europa si nu numai, probabil cea mai exponentiala trupa a metalului est-european, urmand ca evenimentul din 2017 sa fie incheiat de Bucovina, trupa care nu mai are nevoie de prezentare in rock-ul romanesc si care promite ca de obicei un show de exceptie.

La prima aparitie in Romania vor fi si austriecii de la Visions of Atlantis, un nume tot mai greu in aria metalului simfonic, in timp ce conationalii lor de la Serenity si braziliencele de la Nervosa revin in tara noastra, dar pentru prima data la un festival open-air. Fanii heavy metal se vor putea delecta cu recitalul celor de la Iron Maidnem, una din cele mai cunoscute trupe tribut ale legendarilor Iron Maiden. Alte trupe prezente pe scena festivalului sunt: Infected Rain, Implant Pentru Refuz, Altar, Riot Monk, Krepuskul, E-an-na,Target, L.O.S.T., etc.

Bilete disponibile in retelele:
https://www.iabilet.ro/bilete-magura-wave-fest-2017-28831/
https://eventbook.ro/music/bilete-magura-wave-fest-2017-simeria
https://www.ambilet.ro/event.html?id=94

Share This