Cum știm că la un moment dat (din păcate) vara va trece repede, să nu uităm că toamna vine și ea cu bucuriile ei, așa că facem loc încet-încet unei noi ediții Maximum Rock Festival, care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București.

Înainte de a anunța noi trupe care vor întregi line-up-ul, la cererea publicului, au fost puse în vânzare un număr limitat de bilete de o singură zi care pot fi achiziționate fie online pe www.ambilet.ro, fie direct de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9).

Astfel, puteți găsi bilete de o zi la următoarele prețuri:
• începând de azi (12.07.2017) – 75 lei (300 buc.)
• după epuizarea primului stoc – 90 lei (300 buc.)

Vă rugăm să țineți seama de faptul că biletul va fi scanat o singură dată în una din zile (în funcție de ziua aleasă), astfel că orice încercare de a intra a doua oară cu el în incinta festivalului va fi pedepsită conform legii.

În prezent, prețul unui abonament (ambele zile) este de 115 lei, urmând a fi schimbat curând în următoarea perioadă, imediat după epuizarea acestui stoc.

Până în acest moment, pentru ediția de anul acesta a Maximum Rock Festival au fost confirmate:

Vineri (13 octombrie)
FOR THE WICKED
SODOM

Sâmbătă (14 octombrie)
MOONSORROW
SHADE EMPIRE
STAGE OF REALITY
NIGHTMARE
ANURYZM
VLAD IN TEARS

Nu uitați nici de Warm-up party-ul festivalului, și anume concertul WINTERSUN din data de 7 octombrie, în același loc – Arenele Romane (București). Bilete biletele pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro sau de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9).

Event: Wintersun / Arenele Romane, București (MRF Warm-up Party)

Eveniment susținut de Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica.
Susținători media: Theintermission.ro, Definite Rock, Metalhead.ro, MetalForLife.ro, Letsrock.ro, Best-Event.ro, Teen Art Out Magazine, bestmusic.ro.

Sursa: Comunicat de Presă.

Share This