Joi, 25 mai 2017, orele 21:00, R&R Booking România vă invită la concertul trupei australiene The Red Paintings în Club Manufactura din Timişoara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/767012546799264/
Suport: 15 lei

Cu sediul în Australia, Londra şi Los Angeles, The Red Paintings este un grup format din cinci (chitară, vioară, violoncel, bas şi tobe), al cărui sunet evocă orice de la cântece de leagăn parcă din viitor, la piese sfâşietoare şi tăioase de rock alternativ.

Estetica lor ajunge la steam-punkerii baroc, metalişti, fanaticii indie-rock şi aşa mai departe. Aceştia încorporează arta performativă multimedia şi caută pictori locali care să îi acompanieze pe scenă şi să prezinte energia atât pe pânză cât şi pe trupuri umane, în timp real. Spectacolul de scenă conceptual al trupei combină sunete şi vizuale, spre a crea o experienţă care stimulează simţurile şi minţile publicului.

Albumul de debut al The Red Paintings, care a fost foarte bine primit, a propulsat trupa de-alungul lumii de trei ori. Ca urmare a succesului lor, lansarea celui de-al doilea album, foarte aşteptat de altfel, este evidentă prin succesul campaniei de crowdfunding pe care co-fondatorul PledgeMusic, Jayce Varden, a numit-o ca fiind ”una din cele mai inovative campanii de promisiune conceptuală din toate timpurile”.

Noul album este caracterizat de secţiuni ritmatice feroce, aranjamente orchestrale grandioase şi acompaniamente corale puternice, toate înregistrate în studiouri de renume mondial, inclusiv East West Studios Hollywood.

Cu aceeaşi angoasă şi constiință socială care amintesc de primul album, urmarea ambiţioasă duce The Red Paintings la un alt nivel de compoziţie, măiestrie şi curaj vrednic de un nou turneu global.

”Nu se mai fac albume de genul ăsta…” – Assistance Studio Manager (EastWest Studios)

www.theredpaintings.com
www.facebook.com/theredpaintings
www.facebook.com/TRPartistpage
twitter.com/theredpaintings
www.youtube.com/theredpaintings
www.soundcloud.com/management-49-1/sets/the-revolution-is-never-coming/s-w2Klm

Share This