In data de 21 iunie Beard Brothers te invita la Hala Unirea, in Piata 1 Mai din Cluj, la prima editie a evenimentului ​BB Stage Masters​, adresat iubitorilor de muzica live.
Avem 7 trupe romanesti care s-au alaturat campaniei noastre si care vor urca pe scena BB Stage Masters. Sunt artisti pe care ii indragesti si cu siguranta abia astepti sa ii reasculti, sau artisti care iti vor merge direct la suflet, de la prima ascultare:

  • The Putreds (Macanache Live Band)
  • Implant Pentru Refuz
  • ALTAR
  • Basska
  • Rehab Nation
  • Ska-nk
  • FronT Band

Indiferent daca iubesti muzica rock, metal, punk, ska sau rap, ai toate motivele sa te alaturi distractiei si sa faci parte dintre cei ce vor o schimbare.
Acest eveniment face parte din campania​ ​1.12 Wheels for Life​, care are drept tinta achizitionarea a 2 ambulante pentru SMURD Cluj. Prima a fost deja cumparata, iar acum strangem bani pentru cea de-a doua. Astfel, toti banii incasati pe bilete vor merge in contul dedicat acestui scop.

Aceasta campanie a pornit dupa ce am aflat ca flota de ambulante din Cluj a trecut cu mult peste cei 5 ani in care pot functiona la nivel optim. Ca intotdeauna, pentru a ne atinge scopul avem nevoie de ajutorul vostru, al oamenilor care vor, pot, si le pasa.

Ne dorim foarte mult sa implicam comunitatea din Romania pentru a rezolva diverse probleme care ne apasa si facem asta inca din 2013. Pana acum am reusit sa aratam lumii ca dacă vrei se poate.

Astazi ne putem mandri cu mai multe victorii mici si mari, cum ar fi dezvoltarea unui taxi-comunitar, ​The Beard Mobile​, care are ca scop transportul gratuit al persoanelor cu dizabilitati; achizitionarea de aparatura medicala pentru Sectia de Arsi de la Spitalul de Urgenta Cluj-Napoca – prin campania Enough is Enough; sau evenimentul nostru anual, Catch a Smile Day​, in care provocam oamenii sa redescopere bucuria lucrurilor simple.

So, let’s rock together and buy that ambulance!

RSPV Event: BB Stage Masters

Acces: 35 lei
Presale 50 lei
Onsite 20 lei Afterparty

Beard Brothers
www.beard-brothers.ro
https://www.facebook.com/beardbrotherscluj/
https://www.instagram.com/beard_brothers_cluj/

Share This