before the reignV-am promis, ne ținem de cuvânt. Moldovenii de la Before the Reign au început primul lor turneu în Romania, iar noi vă ținem la curent, pas cu pas, cu isprăvile lor. Iată primul episod, despre concertul de la Satu Mare.

Primul concert pe care l-am susținut noi în cadrul turneului “Demons/Lovers” a avut loc în Satu Mare la Locomotiv.

Nu știam la ce să ne așteptăm, “prezența” în event-ul de facebook era cam slabă, dar noi abia așteptam să prestăm. În deschidere, a cântat trupa locală DOTS, iar noi am urcat pe scenă în jurul ore 23.15.

Au fost cam 25 de oameni, dar care au făcut o atmosferă awesome, având pe timpul setlistului și wall of death, circle pits și mult headbang. Recunoaștem, a fost cel mai bun public de până acum!

Mulțumim organizatorilor pentru ocazie, mulțumim publicului, mulțumim celor care au trecut pe la merch. Susține-ți scena underground, pentru că ea se bazează pe suportul care vine de la voi.

Căt despre Before the Reign, e ora 8.22 AM și mai avem un pic până ajungem în București unde îi avem ca invitați pe Key To The Crown și Epileptic Outbreak, pentru data de 24 august, în Question Mark.

Va urma. Până una-alta, uitați-vă în calendarul nostru ca să vedeți datele și locurile viitoarelor concerte Before the Reign. Un turneu sprijinit și promovat de Definite Rock!

Share This