BTRTour-augAșa cum v-am promis, continuăm povestea turneului “Demons/Lovers”, primul turneu în Romani al moldovenilor de la Before the Reign. După un concert cu un public puțin mai apatic la București, băieții au luat drumul Clujului. Iacă ce s-a întâmplat acolo.

Concertul din Cluj-Napoca a avut loc în The Shelter. Inițial lineup-ul era compus de americanii de la Legend și britanicii Vanity Draws Blood, In Archives și Empires Fade.

Cu câteva ore înainte de startul concertului, Legend au anunțat ca nu vor mai face deplasarea la Cluj-Napoca din cauza unor probleme ale vocalului Chad Ruhlig. Headlineri au devenit Empires Fade.

Before the Reign a deschis seara în jurul orei 22.00 cu un setlist compus din 7 piese. Mulțumim publicului ca a venit la ora devreme să ne asculte și pe noi, mulțumim organizatorilor care ne-au oferit această ocazie rară de a participa la un concert ca ăsta.

Următoarea și ultima destinație a turneului în România, a fost Iași. Detalii ASAP.

Da, iar noi vom sta cu urechile ciulite, să vă povestim și despre aventurile Before the Reign din Iași, pentru că, să nu uităm, “Demons/Lovers” este un turneu sprijinit de Definite Rock.

Share This