După lansarea celui mai nou material discografic – „Simulacrum”, Between Colors se reîntorc pe scena Q!

Between Colors s-a format în 2012, în București, fiind în momentul actual cea mai în vogă formaţie de pe scena autohtonă a Metalului Melodic Modern. Combinând compozițiile dominate de riffuri Nu Metal, orchestrații, breakdown-uri, sintetizatoare și efecte Industrial precum și refrene catchy cu un show live plin de energie, formația a dovedit de numeroase ori că trebuie urmărită.

Trupa a fost desemnată în 2016 Best Metal Newcomer, de către site-ul Metalhead, iar în 2017 a caștigat Premiul I la Festivalul Posada Rock.

„Simulacrum” vine la doar un an după primul lor album, „M.A.D.” care a fost lansat pe 19 noiembrie în 2016, în Club Quantic, printr-un concert aparte și teatral la care au luat parte peste 400 de spectatori. Discul nou prezintă influențe din muzica electronică, metalcore și industrial metal.

Cu un concept puternic și o pasiune sinceră, Between Colors vin să animeze publicul și să zguduie scena!

Between Colors:
Cristina – Voce/Versuri/Regie
Rach – Chitară-bas/Producție vizuală
Dan – Chitară-solo/Producție audio
Mihai – Tobe

Facebook: https://www.facebook.com/betweencolors.band/
Youtube: https://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand
BandCamp: https://betweencolors.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/betweencolors.official/
Twitter: https://twitter.com/BetweenColorsRO

AFTERMOON s-au format în 2012, iar de atunci cutreieră lumea în lung şi în lat. Au avut peste 80 de concerte în Europa, şi multe altele în Ucraina. Muzica lor explorează diverse influenţe, precum modern metal, rock alternativ. Rezultatul este un sound aparte, în care vocea se împleteşte cu riffurile de chitară, cu acordurile line ale pianului şi cu părţile ritmice greoaie ale tobei. Astfel, experienţa Aftermoon devine una specială, atât pentru iubitorii de extreme metal, cât şi pentru cei de soft rock.

Aftermoon înseamnă:
Valeri Aftermoon – Voce
Ivan Popov – Pian
Dmitriy Loboda – Tobe
Roman Kovalenko – Chitară
Dmitriy Popelnukh – Bas

Share This