Bicycle Music Festival va avea loc în București, sâmbătă, 20 iunie, și va fi un eveniment alternativ, cu intrare liberă, dedicat pasionaților de biciclete și muzică.

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrică va fi produsă dând la pedale! Astfel, întregul sistem de sonorizare și luminile pentru cele patru scene amplasate în locații cheie din Capitală vor fi asigurate chiar de “pedalatorii” participanți la festival. Organizatorii vor pune la dispoziția acestora condițiile tehnice necesare, iar energia electrică va fi eco, rezultând chiar din pedalat!

BMF-20iun

Participarea la festival va fi gratuită!

Este primul festival la care publicul participă efectiv, realizarea acestuia depinzând de prezența și implicarea bicicliștilor.

La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia.

Festivalul se va defășura urmând un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de întâlnire pentru bicicliști, care vor fi anunțate în curând. Cele patru puncte vor fi unite de o caravană de biciclete, pentru care adunarea se va suna la primul loc de întâlnire, unde va fi amplasată și prima din cele patru scene și unde va avea loc și un mini – concert, susținut de două trupe. Urmează încă trei puncte de întâlnire, cu trei scene și trei concerte susținute de câte doi artiști, cel din urmă încheiând festivalul la o scenă mare, cu două concerte susținute de invitați speciali.

Pe scurt, Bicycle Music Festival va însemna:

  • opt artiști/trupe;
  • patru puncte de desfășurare;
  • patru scene;
  • 2000 de wați “produși la pedale”;
  • 100 voluntari;
  • caravană de biciclete.

Toate detaliile privind punctele de desfășurare și artiștii care vor urca pe scena festivalului vor fi anunțate în cel mai scurt timp. Până atunci, toți bicicliștii sunt rugați să își pregătească bicicletele și să se pună pe pedalat, pentru că îi așteptăm la festival!

Share This