Bicycle Music Festival se va desfășura în Parcul Carol și se va încheia cu un after party în fabrica și Club B52.

În urma unor evenimente neprevăzute apărute de curând, Bicycle Music Festival se mută într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din București, anume Parcul Carol.

Disponibilitatea spațiilor de desfășurare a fost afectată de diverse manifestații publice de amploare, drept urmare organizatorii au decis mutarea festivalului și concentrarea lui într-un singur spațiu prietenos bicicletelor.

BMF 4 CAROL-20iun

Vă reamintim că participarea la festival va fi gratuită!

Programul concertelor din cardul festivalului este următorul:

Parcul Carol

  • Temple Invisible: 15:00 – 15:30
  • The Dream Diggers: 16:00 – 16:40
  • TiPtiL: 17:10 – 17:50
  • Mara & Mongol: 18:20 – 19:00
  • Les Elephants Bizarres: 19:30 – 20:20
  • Vița de Vie: 20:50 – 22:00

fabrica & Club B52

  • Afterparty cu DJ Gabi Georgescu: 22.30

Bicycle Music Festival va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionaților de biciclete și muzică, iar participarea la festival va fi gratuită!

Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrică va fi produsă dând la pedale!

Astfel, întregul sistem de sonorizare și luminile pentru primele cinci concerte vor fi asigurate chiar de “pedalatorii” participanți la festival. Concertul Vița de Vie va fi, având în vedere nevoile mari de energie electrică, susținut de energia produsă de un generator. Însă în timpul acestui concert, bicicliștii prezenți vor asigura energia pentru video proiecții. Organizatorii vor pune la dispoziția acestora condițiile tehnice necesare, iar energia electrică va fi eco, rezultând chiar din pedalat!

Este primul festival la care publicul participă efectiv, realizarea evenimentului depinzând de prezența și implicarea bicicliștilor.

La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia.

Share This