Somali Yacht Club (stoner, UA) și NEED (prog, GR) confirmă prezența la SoundArt Festival 2018 alături de Klimt 1918, Koneskin și Methadone Skies. Noua ediție SoundArt propune publicului amator de stoner și progresiv un format excentric: trei zile de festival în trei cluburi din București – Quantic, Fabrica și Control – între 11 și 13 mai. Abonamentele și biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la preț promoțional, începând de astăzi, de pe iabilet.ro.

SoundArt Festival vine cu un plan aparte pentru a doua ediție, invitând toți iubitorii de stoner și progresiv la un weekend de concerte și activități culturale împărțite între trei cluburi. Quantic Club, gazda primei ediții, păstrează scena principală a evenimentului, dar publicul va avea ocazia să participle la două concerte speciale în Fabrica Club, vineri, și în Control Club, sâmbătă. Pentru a-i mulțumi și pe cei mai selectivi, organizatorii pun la dispoziția publicului multiple variante de abonamente și bilete.

Programul întregului festival este gândit astfel încât să existe posibilitatea de a urmări toate trupele și de a schimba în timp util locațiile pentru următorul concert. Momentele de pauză în Quantic Club vor fi completate de numeroase activități ale căror detalii vor fi anunțate de-a lungul perioadei de pregătire.

Variante de acces la SoundArt Festival 2018:

  • Full Pass – abonament care oferă experiența completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club și Fabrica Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri – 105 lei (early bird), 120 lei (normal), 150 lei (la intrare).
  • Quantic Pass – abonament ce asigură prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri – 75 lei (early bird), 90 lei (normal), 120 lei (la intrare).
    Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri – 45 lei (early bird), 60 lei (normal), 75 lei (la intrare).
  • Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Prețuri – 25 lei (early bird), 20 lei (normal), 15 lei (la intrare).

Perioada Early Bird se desfășoară până pe data de 7 decembrie, urmând ca apoi toate pass-urile – disponibile, de altfel, până la începerea festivalului – să între în perioada de prețuri normale. Prețul biletelor se va modifica ulterior în timpul evenimentului la intrarea în cluburi.

Bilețele pot fi achiziționate prin rețeaua iabilet.ro la următorul link:
https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2018-30827/

Trupe recent anunțate:

Somali Yacht Club – psychedelic stoner/shoegaze/post-metal – Ucraina
https://somaliyachtclub.bandcamp.com
Somali Yacht Club, una dintre cele mai importante titulaturi stoner din Ucraina, confirmă prezența la SoundArt 2018 și garantează o transă live în cheie psihedelic stoner rock, asezonat cu influențe shoegaze și post-metal. Trio-ul și-a început activitatea în 2010, după un jam session la care au participat mai multe trupe, proiectul devenind în scurt timp trupa principală pentru toți membrii săi. Tot în 2010, demo-ul “Sandsongs” a fost lansat, urmat de participarea trupei la numeroase festivaluri din Europa precum Desertfest, Sonicblast Moledo, Metronome Festival, Inne Brzmienia, Žiežmariai, Respublica. Albumul de debut Somali Yacht Club, “The Sun” a fost lansat în 2014 și a fost urmat de un turneu de promovare alături de Etherial Riffian.

Share This