Afis_Prog_Soldiers_3_A3_RGBThe Intermission revine cu a treia ediţie din cadrul concertelor concept Progressive Soldiers, pe 18 noiembrie în Quantic Club din capitală.
După două prime ediţii şi un turneu prin ţară cu trupe deosebite pe latura de progressive de la noi, cum sunt Axial Lead, Red Magnetic, Subliminal Damage, Asemic, Untold Faith, AltF4 şi Mindcage Escape, mergem mai departe cu cea mai mare ediţie pusă la cale de către noi până acum şi adăugăm listei pe White Walls, smallman (Bulgaria) şi Blame Hofmann (Tribut Tool).

Pentru cei care ni se vor alătura acum pentru prima oară, spunem că Progressive Soldiers doreşte, mai presus de a deveni o obişnuinţă concertistică a fanilor genului progressive, să fie o comunitate care reuneşte în special trupe de progressive, de vază sau aflate la început de drum, în mijlocul unei atmosfere de prietenie şi relaxare pe valuri de tonalităţi progressive, de la rock la metal şi instrumental. Progressive Soldiers vrea să ofere fanilor genului o şansă de a participa la concerte 100% prog în urma cărora să simtă că au regăsit în cadrul lui tot ceea ce îşi doreau de la un astfel de concert.
Pe perioada concertului, în pauze, înainte şi după terminarea concertului vom pregăti, cum v-am obişnuit, un playlist special de prog, de la anii ’70 şi până în prezentul nostru.

Bilete:
Early bird – până pe 15 septembrie, 20 de RON.
Presale – 25 RON.
În ziua concertului şi la intrare – 30 RON.

Bilete online: https://eventbook.ro/music/bilete-progressive-soldiers-3-white-walls-smallman-blame-hoffman
Event: https://www.facebook.com/events/306263913084727/

Share This