Duo ul Bite Your Tongue! (Satu Mare – Bucuresti) a lansat un single nou, intitulat “HOPE”. Speranta pusa in oameni sau masuri gresite duce la disperare si pe cat de vasta poate fi ca resursa, pe atat de adanc poate fi abisul lasat de inselarea sperantelor. “HOPE” este a patra piesa lansata cu clip pe canalul oficial de YouTube la formatiei, urmand ca urmatoarea piesa sa fie lansata odata cu un material (5 piese) ce va fi disponibil via bandcamp.

Pana atunci subscribe la canalele oficiale si urmariti cel mai nou release BYT!, mai jos:

BYT! Facebook: https://www.facebook.com/clorant

Bite Your Tongue! este un proiect nou de muzica extrema, format la distanta, cu bazele in modul in care intelegem si ne afecteaza lumea din jurul nostru, un alt criteriu comun fiind gusturile muzicale apropiate celor doi membri fondatori. Numele Bite Your Tongue! se descompune in doua sensuri simbolice diferite, atat cel ce tine de superstiti si partea intunecata si plina de frica a oamenilor, cat si barierele social-culturale ce reies din limbajul diferit folosit pentru comunicare, intre oameni de proveniente diverse. Superstitiile se intalnesc melodic cu barierele sociale in acest proiect, trecut cu prezent, devenind un cerc vicios format din trasaturile sociale care ne definesc vag si traditiile unor perioade mai indepartate, cand omul inca se ferea de intuneric prin diferite metode sau ritualuri, provenite dintr-o perioada cand lumina nu era forta care mana lumea.

Proiectul nostru muzical este centrat pe creatia de muzica puternica si de calitate ce vorbeste direct sufletului incercat, ce lupta sa descopere lumea pentru ceea ce este de fapt, ca sa o poata parcurge. Proiectul este format din Lorant Sirgher (Unknown Scar, Smog, Deity) – Satu Mare – (compozitie si productie muzicala) si Andrei “Clor” Mihai (Lazerbreath, Traum, The Boy Who Cried Wolf, Breathelast) – Bucuresti – (texte si linii melodice), momentan.

Share This