Vineri 15 martie de la ora 21.00, iubitorii de blackened deathcore sunt invitați în Capcana (ex Daos) la concertul trupei Crucify Me Gently [UA].

 

Formata în 2012 în Ucraina, formatia Crucify Me Gently a lucrat constant la crearea unui stil propriu bine definit, ajungand la ideea ca mesajul emoțional e cheia muzicii lor. Debutul trupei a avut loc în 2013 odată cu lansare EP-ului Eternal Torments. Astăzi Crucify Me Gently este un catalizator al celor mai adânci și mai întunecate sentimente ale naturii umane – durere, frică de moarte și goliciune. Albumul Circles, lansat în noiembrie 2016, este o poveste dramatică pentru omul care se confruntă cu durerea de neconceput înainte și după moarte.

Concertul din 15 martie din Timisoara face parte din turneul Non Living Tour al trupei, care ajunge în Cehia, Slovacia, Polonia, Slovenia, Ungaria și Romania. Noul videoclip Non-living ridica întrebări existentiale de când lumea, despre moarte și viața, bine și rău, lasand publicul cu veșnica dilema… suntem pregatiti de moarte?

Intrare concert: 20 lei

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/142243920023145/

 

Share This