“Looney Fuckin’ Grind”, albumul de debut al trupei Blutrină, a fost înregistrat și masterizat în 2015 la Consonance Studios, Timisoara de către Edmond Karban (aka Hupogrammos) and Cristian Popescu (aka Sol Faur), ambii membri ale bine-cunoscutelor formații Dordeduh și Sunset in the 12th House. Coperta minunat de dezgustătoare a fost făcută de Sebastian Stancu, la randul sau un muzician cunoscut de pe plaiurile mioritice, acum activând în Spiritual Ravishment.

Blutrina-Morphing

Abordând un stil Death Grind cu numeroase inflexiuni, “Looney Fuckin’ Grind” este în mare parte inspirat din Looney Tunes și face trimiteri directe la diferite piese din soundtrackurile acestora, dar și la altele precum Cow and Chicken sau Family Guy.

Data de lansare a albumului a fost stabilită pentru 23 Septembrie, prin intermediul Loud Rrage Music, iar precomenzile sunt acum disponibile aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/blutrina-looney-fuckin-grind

Blutrina

“Looney Fuckin’ Grind” îl are ca invitat pe Andreas “Blix” Jacobsen bolborosind pe piesa “Roadrunner Roadkill”, beneficiind și de alte apariții secrete ale unor muzicieni renumiți.

Iată, spre încântarea urechilor voastre, o noua piesa extrasa de pe acest album: Blutrină“Defleshing Porky Pig”.

Alte doua piese care vor figura pe “Looney Fuckin’ Grind” sunt disponibile la streaming aici:

“Morphing in Vitro”
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hADSa0q72K4
SoundCloud: https://soundcloud.com/loud-rage-music/sets/blutrina-looney-fuckin-grind

“I Know Something I Won’t Tell”
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zleHlz3DkdU
SoundCloud: https://soundcloud.com/loud-rage-music/sets/blutrina-looney-fuckin-grind

Contacte:
Blutrină:
www.facebook.com/Blutrina

Loud Rage Music:
www.loudragemusic.com
www.loudragemusic.bandcamp.com
www.facebook.com/loudragemusic

Share This