Blutrina-MorphingGrinderii timişoreni Blutrină anunţă lansarea mult-aşteptatului album de debut, “Looney Fuckin’ Grind”, pentru luna septembrie prin intermediul Loud Rage Music. Albumul conţine 18 piese brutale, amuzante şi nonconformiste înregistrate în studioul Consonance din Timişoara şi sunt perfect portretizate de grafica coperţii albumului, grafică semnată Sebastian Stancu. Două dintre piese sunt disponibile pentru streaming online:

“Morphing în Vitro”
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hADSa0q72K4
SoundCloud: https://soundcloud.com/loud-rage-music/sets/blutrina-looney-fuckin-grind

“I Know Something I Won’t Tell”
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=zleHlz3DkdU
SoundCloud: https://soundcloud.com/loud-rage-music/sets/blutrina-looney-fuckin-grind

Blutrină a început în 2012 cu Urmuz, Putrid şi Lycan, cu gândul de a se distra cântând nişte grind. Influenţaţi de Looney Tunes şi alte animaţii, au început să lucreze la primul lor album, când şi-au dat seama că au nevoie de Doktor Schnabel şi Malphas pentru a putea aduce looney grind-ul la viaţă. După ce au hotărât ca numele lor de scenă să fie Malphas PissVocals, Urmuz ScrotStrings, Lycan BassDefecator, Putrid Clismatronic şi Doktor Schnabel-Der Pestarzt, au început să concerteze în România. Printre primele concerte importante pe care le-au susţinut, a fost în deschiderea formaţiei Exhumed din SUA, concert susţinut la Timişoara în 2013. Au urmat şi altele împreună cu formaţii precum Abnormyndeffect, Innergrave, Genocide God și Headless.

Formaţia lucrează la ultimele detalii pentru albumul lor de debut. Pe viitor, cei cinci looney grind-eri au planuri ambiţioase, dar mai multe veşti legate de acestea vor urmă în curând.

BlutrinaContact:
Blutrină
www.facebook.com/Blutrina

Loud Rage Music
http://www.loudragemusic.com/
http://loudragemusic.bandcamp.com/

Share This