Club Mojo si SupportYourLocalBands si-au unit fortele, dand startul unei serii de concerte ce au drept scop promovarea trupelor talentate din undergroundul romanesc si nu numai. Pe 23 mai clubul ii va gazdui pe cei de la Bodark, intr-un concert ce aniverseaza 5 ani de la lansarea primului album, POT. Invitati: Loud Inc.

Bodark a luat fiinta in 2010. După o perioada de cantat mai mult in sala de repetitii, incepe sa se contureze un stil original al trupei, o combinație de rock alternativ si clasic, completat de pasaje de sintetizatoare, violoncele si viori.
Așa ca in 2014 apare primul album al trupei, POT, un album motivant si energic, al cărui mesaj, in diferite forme, este: „Daca vrei cu adevărat, se poate”.

După o serie de concerte, trupa decide să continue povestea cu un nou album: UMANIAC, o combinatie intre ‘uman’ si ‘maniac’ reprezinta lupta dintre latura naturala, imperfecta a omului si cea obsesiva, care cauta in permanenta perfectiunea. In plus, numele subliniaza incapatanarea de a crede in oameni, indiferent de natura, culoarea, nationalitatea sau religia lor.

Albumul a fost lansat la finalul lui 2017, iar in prezent, BODARK înseamnă:

Vali Mihnea – voce
Carol Dima – chitara
Ionut Guzu – chitara
Ioana Antonescu – bass
Stefan Dancau – tobe

Rock’n’Roll, echipament vintage si abordare moderna. Asta inseamna Loud Inc. trio-ul care isi propune sa aduca muzica acolo unde a inceput totul: live, pe scena.

Horatiu – chitara si voce
Peter – bass si voce
Dorian – tobe si voce

Biletele se gasesc in format electronic pe IaBilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Share This