Vineri, 13 ianuarie, începând cu ora 20:00, la Arenele Romane, vino la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti cu un sound unic, BOSQUITO! Showul poartă numele de “Să nu spui ce-am făcut aseară!” şi promite fanilor foarte multe surprize şi un playlist pe măsură ! Showul trebuia să aibă loc pe 11 noiembrie dar s-a reprogramat pe 13 ianuarie. Mai multe informaţii găsiţi aici: http://bit.ly/2ezVvIy

Invitaţi speciali: Mircea Baniciu, Kempes, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Adrian Despot, Dj Hefe (Coma) şi Andrei Cebotari (Zdob şi Zdub).

Biletele sunt deja în vânzare pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro aici: http://www.iabilet.ro/bilete-bosquito-sa-nu-spui-ce-am-facut-aseara-pe-11-noiembrie-la-arenele-romane-25391/

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, BOSQUITO a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe de la muzică ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme de soare” (2004) şi “Babylon” (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membri săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreaţional. Tot în această perioadă au lansat şi piesa “Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică iar apoi au revenit în România.

Biletele pentru concertul BOSQUITO de la Arenele Române pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi în format fizic în Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Berăria H şi Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Share This