Breathelast a lansat marți în Club Control albumul “All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away”, printr-un concert ce l-a avut ca opening act pe Andrei Irode cu un DJ set, împreună cu mai mulți inivitati speciali cum ar fi Cătălin Chelemen (Coma), DJ Undoo, Sthelu (Sunet Fin) sau Narcis Axinte (Tourette Roulette). Deasemenea, împreună cu Breathelast au mai urcat pe scenă și Bogdan Pavaloi (Ucigan) sau Flora Pop.

Albumul în format CD este disponibil pentru comandă online pe Getmusic.ro, eMag.ro, Cărturești.ro și dark-side.ro, precum și în Librăriile Cărturești și alte magazine de specialitate din țară.

Cu această ocazie a fost lansat și un videoclip pentru melodia “Come Hell or High Water”, clip ce poate fi urmărit aici:

Materialul poate fi descărcat sau ascultat online pe platformele de download și streaming la acest link: https://UMR.lnk.to/AllOfThisAmountsPR.

Următoarele evenimente de lansare se vor desfășura în Timișoara, Cluj, Iași și Suceava, unde deasemenea va fi disponibil albumul, precum și multe alte produse oficiale de merchandising ale trupei oferite de Dark Side Entertainment:

16 februarie – Manufactura – Timișoara, împreună cu trupa MERE
17 februarie – Flying Circus – Cluj, împreună cu trupele Sky Swallows Challenger și Blackout
23 februarie – Underground – Iași, împreună cu Unflicted
24 februarie – 31 Motor’s Pub – Suceava, împreună cu Unflicted

2018-02-13: Breahelast & Guests live at Club Control, Bucharest, Romania

Contact Breathelast:

www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Contact U Rock / Universal Music România:

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This