Trupa Breathelast a lansat în exclusivitate pe Zonga un nou single în limba română, “Ascuns în pereţi”, care vine ca o continuare pentru “Monstrul”, piesa cu clip lansată anterior.

Melodia poate fi ascultată aici: https://zng.ro/FNml/N5cVWzqqbH

„De data aceasta actorul principal, afectat de revolta trupei din “Monstrul”, se retrage să scape de noua stare de apăsare dobândită, dar chiar şi în singurătate începe să audă formaţia cântând, să o vadă la tv, accentuandu-i angoasa şi mania şi obligându-l să se ducă să îi caute şi să îi înfrunte. La finalul călătoriei, deşi ajuns la sursa sunetului, nu mai găseşte nimic, dar se regăseşte în calmul dobândit pe sine. Dacă în “Monstrul” spuneam că în noi trăiesc mai multe creaturi, de data asta vom numi una dintre ele şi anume mania, care iese la suprafaţă şi mai puternic când încercăm să ascundem problemele adânc înăuntru, fără să căutăm o cale de parcurs până la dizolvarea iluziilor care ne bântuie. Având în vedere că ne trebuie şi o concluzie generală, după cele două părţi ale unui întreg încă în construcţie, ne gândim deja la o încheiere pentru posibila trilogie. Only sharks will tell.” – a declarat formaţia.

Piesa a fost înregistrată la Real Sound and Vision, de către Vladimir Ivanov (Pinholes, Brad Pits), de asemenea mix/master de către Vladimir (BlueCat Studio). Videoclipul a fost filmat de către Anya & Vladimir, cu ajutor pentru cadrele cu drona din partea lui Florin Ciorică, editat de către Anya (BlueCat Studio) şi a fost lansată în eter cu ajutorul Zonga şi Universal Music România.

Lansarea oficială a videoclipului va avea loc în data de 19 octombrie 2017 în club Centru (Calea Victoriei 48 – 50, Pasajul Victoria, Bucureşti) de la ora 19:30.

Official links:
Real Sound and Vision: https://goo.gl/vyzS28
Bluecat Studio: https://goo.gl/Wspq2E
Download / Streaming link “MONSTRUL” (prima parte din poveste):
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulPR

Contact Breathelast:
www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast

Contact U Rock / Universal Music România:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This