„Fuga” este primul release din prima triada de piese inregistrate de catre Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (Deva), unde trupa va continua sa lucreze in continuare pentru definitivarea unui nou album in limba romana. „Fuga”, „Furtuna” si „Revolta” sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor de pe viitorul material al formatiei intitulat „Marea Ascunsa”.

Piesa poate fi ascultata sau descarcata aici: https://Breathelast.lnk.to/FugaNE

„Fuga” este efortul continuu de a gasi o menire in goana care ne caracterizeaza vietile. Trezirea din ciclul repetitiv al acesui proces de ratacire voita aduce frica si destabilizarea de la normele impuse si asteptarile sociale, determinand un drum solitar si plin de imaginea adevarata a lumii in care traim. Fuga este salvatorul nostru aparent, graba cu care mestecam viata si semenii din jur, fara sa mai simtim gust, doar foame continua. Ciclul este indatorat psihicului sa il tina viu prin iluzia desarta a sperantei si posibilitatea de a lua-o mereu de la capat, doar ca sa ajungi inevitabil la deznadejde. Fuga ne omoara.

Daca „Fuga” se va lansa doar in mediul online, urmatorul release, „Furtuna”, va avea parte de concerte la care va fi invitata trupa Unflicted:

28.11.19, club Rockstadt Brasov
04.12.19, club Control

Videoclipul pentru „Fuga” a fost realizat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette) si poate fi vizualizat mai jos:

 

Mastering-ul a fost asigurat de catre Rogue Planet Mastering.
Album streaming/download link: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmountsNE

Link-uri oficiale Breathelast:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
Spotify: http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.instagram.com/breathelast/

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This