Albumul poartă titlul “All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”, conține 14 piese, dintre care 12 în limba engleză și 2 în limba română (Oase, Infern). Toate piesele au fost înregistrate la Studio148 și produse de către Marius Costache. Miluță Flueraș a realizat ședința foto pentru promovarea viitorului material, sesiune a cărei concluzie grafică a fost dată de către Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts of The Road). Materialul va fi publicat de către Universal Music România.

“Titlul stă loc de morală prevestitoare față de abandon. Abandon față de ceea ce te transformă sau față de ceea ce poți deveni în cele din urmă, dacă investești în ceea ce simți și neapărat nu renunți la lupta pe parcurs, încât să devii dominat de “ce ar fi putut fi?”. Piesele sunt aranjate după o idee ciclică, istoria se repetă și omul va fi ecoul propriilor greșeli, lăudându-se că învață din ele numai când mediul îi permite să se destindă, dar nu va face cu adevărat nimic pentru a preîntâmpina repetiția, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoadă a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formează rândurile unei scrisori imaginare a omului, către om, parcurgerea lor, atât a ordinii cât și a versurilor, conducând către concluzia că totul o să se prăbușească în jurul nostru și va trebui să o luăm mereu de la capăt, într-o formă sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfășoară (pe parcursul albumului) o sentință, care nu va fi înțeleasă decât atunci când va fi prea târziu.”

Lansarea oficială va avea loc la Control Club pe data de 13 februarie, unde formația îl va avea ca invitat special pentru support act, pe Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitați nume importante din scenă locală alternativă / rock / metal / electro / hip hop / de muzică clasică.

Următoarele evenimente din țară se vor desfășura în Timișoara, Cluj, Iași și Suceava, prin Dark Side Entertainment:
– 16 februarie – Manufactura – Timișoara, împreună cu trupa MERE
– 17 februarie – Flying Circus – Cluj, împreună cu trupele Sky Swallows Challenger și Blackout
– 23 februarie – Underground – Iași, împreună cu Unflicted
– 24 februarie – 31 Motor’s Pub – Suceava, împreună cu Unflicted

În cadrul concertului din Club Control, trupa va lansa și un nou videoclip la piesa “Come Hell Or High Water”. Mai jos puteți vedea un foarte sugestiv teaser:

Dark Side.Merch Division va fi prezent în cadrul evenimentelor de mai sus, fiind unicul distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificați standul lor în seara evenimentului care vă interesează, pentru cele mai noi produse Breathelast și nu numai.

Primul single de pe album, “Valor Of Knife Deep Conversation”, este disponibil aici: https://umr.lnk.to/ValorOfKnifeDeepConversation

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Album Video Promo: https://youtu.be/FYUPR0iJHP4
Tour Video Promo: https://youtu.be/BIC5Vc_fRnM

Contact Breathelast:
www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Contact U Rock / Universal Music România:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This