Breathelast lansează un nou videoclip la piesa “Valor Of Knife Deep Conversation”, piesă care este și primul track de pe noul album al trupei, “All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”.

Clipul reprezintă o colaborare între talentații ArtCraft și condeiul video plin de imaginație al lui Răzvan Răduță / Oldboystudio și stă ca o metaforă pentru un lucru bine făcut de la substanță până la întrepătrunderea materialelor, ca aluzie la acele conversații în care ne descoasem cu adevărat om cu om, până ne transferăm complet în locul celuilalt și ajungem la consens natural.

Un prim shark attack track de la rechini de pe noul material LP ce poate fi ascultat sau descărcat de aici: https://UMR.lnk.to/ValorOfKnifeDeepConversationPR.

Lansarea noului album nou va avea loc în data de 13 februarie 2018 în Control Club din București. Alături de Breathelast va veni în sprijinul evenimentului Andrei Irode, cu un DJ set special în care va avea drept invitați nume importante din scena locală alternativă / rock / metal / electro / hip hop / de muzică clasică.

Event lansare: www.facebook.com/events/1704602142936978/

Videoclipul melodiei “Valor Of Knife Deep Conversation” poate fi vizionat mai jos:

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Breathelast a pornit la drum 2010 ca formație de rock-metal (cu precădere metalcore, la început) din Constanța – București, cu diverse influențe, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Efecte Secundare, Deathdrive, Proof s.a.). A trecut prin câteva schimbări de componență, dar nucleul formației a rezistat și ne-am promovat muzica prin multe concerte la început, ajungând să evoluăm de la an la an încât să alegem posibilitățile de afișare “pe viu”, trecând de la concerte de club la festivaluri naționale și la câteva ieșiri din țară. Dorința noastră ca trupă a fost de a cânta și de a ne reinventa mereu, acest motor purtându-ne de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o rețetă anume și de a baza sound-ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formației, până la abordarea în română a unor nuanțe diferite față de ce eram obișnuiți să livrăm. Materialul “Maluri” ia astfel naștere, sub tutela Universal Music România, marcând un nou episod în evoluția formației noastre, acestui material urmându-i “Monstrul” și “Ascuns în pereți”, ultimele două fiind înregistrate și produse de către Vladimir Ivanov / BlueCat Studio. Aceste ultime două piese enumerate fac parte dintr-o trilogie care se va încheia în 2018.

În tot acest timp, am pregătit primul nostru material de cursa lungă “All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” (după debutul self titled – 7 tracks și split ul cu Cap de Craniu – 4 tracks), ce a fost înregistrat și produs la Studio148, de către Marius Costache. Albumul conține 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurată de către colaborarea dintre Miluță Flueraș (fotografie) și Alexandru Das (concept grafic).”

Contact Breathelast:
www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Contact U Rock / Universal Music România:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Share This