S-a lansat un nou single de pe albumul tribut “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, pentru melodia „What If” interpretată de formaţia Bucium. Un videoclip al acestei melodii poate fi urmărit la linkul de mai jos:

buciumAndi Dumitrescu (Bucium) a declarat: „Cel mai bun prieten nu ţi-l alegi. Se întâmplă de la sine, neforţat, ca un astfel de om să-ţi între în suflet, să fie atât de prezent în viaţa ta, să-ţi împărtășească în totalitate pasiunea şi determinarea de a îţi împlini această pasiune. Alex Pascu a fost prietenul meu cel mai bun. Am fost alături în ultimii trei ani, iar în ultimul an eram nedespărţiţi. El mixa şi înregistra trupa Bucium, eu regizam şi editam clipurile Goodbye to Gravity. “Mantras of War” este opera magna a lui Alex, Andrei, Vlad, Mişu & Bogdan, iar noi, ca prieteni apropiaţi, am avut privilegiul să fim martori la întreaga naştere a acestui genial album. Atunci când faci un cover, ajungi foarte aproape de sufletul piesei, îi cunoşti în amănunt esenţa, iar un cover Goodbye to Gravity este întotdeauna stufos, plin de layere pe care le descoperi treptat. “Mantras of War” este un album ce îşi descoperă detaliile în zeci de ascultări. Vorbeam cu Pascu despre piesa “What if” şi îi sugeram că ar trebui să fie al patrulea single de pe disc. Îmi plăcea la nebunie riff-ul de strofă şi melodicitatea refrenului. În primul rând, cei de la Goodbye to Gravity erau nişte muzicieni impecabili. În al doilea rând erau nişte oameni extrem de veseli, alături de care nu cred că a existat vreo zi fără râsete. A fost o onoare să-i cunoaştem, să le facem parte din vieţi. Ne-au făcut zilele mai frumoase şi ne-au rămas în inimi pentru totdeauna. Deasupra tuturor celor întâmplate rămâne muzica lor, de care ne putem bucura în continuare şi pe care ar trebui să o facem din ce în ce mai cunoscută.”

back_to_life_smallÎn data de 28 octombrie a fost lansat albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, album ce conţine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe româneşti şi străine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate către membrii şi familiile Goodbye to Gravity, precum şi către victimele Colectiv. Acesta poate fi găsit în magazinele Cărtureşti, Humanitas, Muzica, precum şi online pe eMag.ro şi Getmusic.ro (http://smarturl.it/BackToLife-Tribute).

Albumul poate fi deja ascultat sau descărcat în format digital de la acest link: https://UMR.lnk.to/BackToLifePR

Tracklistul complet al albumului este următorul:

01 – Cruadalach (Cehia) – Waking Up
02 – Outbreak (România) – Unusual Suspects
03 – Changing Skins (România) – Vanishing Point
04 – Nightshadows Lament (cu membri din My Dying Bride, Tristania şi Green Carnation) – Horizons
05 – Stonelight feat. Toni Dijmărescu (România) – I Won’t Wait
06 – Anna Murphy (ex-Eluveitie – Elveţia) – Through It All
07 – Bruma (România) – Between the Tides
08 – Bedårande Barn (Suedia) – Back to Life (acoustic)
09 – Days of Confusion & Viţa de Vie (România) – The Day We Die
10 – News from Nowhere (România) – Shadow Puppets
11 – Wind Rose (Italia) – Atonement
12 – Sequence (Serbia) – Four Minutes of Rage
13 – Matricide (Israel) – Rise From the Fallen
14 – L.O.S.T. (România) – Heed the Call
15 – Bucium (România) – What If
16 – Mindcage Escape (România) – This Life Is Running Out
17 – Spaceman (Goodbye To Gravity Version) – cover Babylon Zoo

Contact Bucium:
www.facebook.com/bucium
https://goo.gl/KkYxBJ
www.soundcloud.com/bucium-romania

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Goodbye to Gravity:
Youtube: www.youtube.com/goodbyetogravity, www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO
Facebook: www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: www.umusic.ro/goodbyetogravity

Share This