Cea mai cunoscută trupă de metal din România, Bucovina, va susţine pe 9 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, tradiţionalul concert de sărbători, iar anul acesta va avea o serie de invitaţi speciali care aşteaptă cu nerăbdare să vă cânte şi să vă încânte! Dacă Hruşcă poate an de an, putem şi noi!

Nu am pregătit o descriere pompoasă, vă spunem doar să vă cumpăraţi bilete din timp. Precedentele două showuri Bucovina din decembrie de la Arene au fost SOLD OUT!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

În oferta earlybird primele 200 de bilete costă 45 de lei, ulterior, vor costa 50 respectiv 55 de lei. La intrare, dacă vor mai rămâne, biletele vor costa 60 de lei!

De asemenea, pentru acest eveniment, găsiţi în vânzare şi “Bucovina Fanpack” la preţul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumpărat, limitat la 200 de bucăţi care include:
– afiş color (cu autograf)
– brăţară textilă cu logo
– acces în locaţie cu 30 de minute înaintea celorlalţi fani

O serie de trupe invitate să cânte alături de Bucovina vor fi anunţate în curând!

Un eveniment METALHEAD şi Ţara de Sus.

Share This