Vedeta BURGERFEST 2018 rămâne gustul perfect al burgerului gourmet, cu o chiflă pufoasă, carne făcută atât cât trebuie, sosuri originale și garnituri delicioase, însă anul acesta line-up-ului de restaurante i se adaugă și un star în devenire – The Burgerfest Urban Area.

The Burgerfest Urban Area înseamnă o zonă fresh cu o mulțime de activităţi, dar şi cu cei mai cool reprezentanţi: teren de street ball, Sneakers Industry, DJs by Off the Grid, kendama cu Sweetskendamas.ro și longboards cu Longboard.ro

Deşi la Burgerfest vii cu poftă de burgărit, ediţia din 2018 te ademeneşte şi cu o porţie de sănătate, iar spaţiul de la Verde Stop se înnoieşte cu o zonă nouă cu teren de baschet. The Burgerfest Urban Area este o zonă special amenajată, care îmbie iubitorii de burgeri și la puțin sport înainte sau după marea burgăreală.

Prietenii de la Sneakers Industry sunt maeştrii de ceremonie pe terenul de baschet de la The Burgerfest Urban Area şi au pregătit multe surprize. Pe lângă activităţile cool, în spiritul urban al zonei, Sneakers Industry îi aduc pe Skizzo Skillz, Otrava, Andrei Mîndru şi alte vedete la competiţii de streetball autentic, cu cei mai curajoşi din public.

Şi pentru că mişcarea merge mână în mână cu ritmurile antrenante, cei de la Off The Grid vin cu gașca lor de DJ-i, cei mai tari in party-uri de Hip-Hop, Trap și Grime, să încingă platanele și atmosfera de burgăreală.

The Burgerfest Urban Area e o zonă dedicată activităţilor cool, aşa că nu avea cum să sară peste unul dintre cele mai populare jocuri urbane, kendama. Pasionaţii de kendama se vor întrece în trickuri într-un spaţiu dedicat, „powered by” sweetskendamas.ro. Vor avea loc demonstraţii cu profesionişti şi concursuri cu premii în kendamas. Este de neratat zona sweetskendamas.ro de la The Burgerfest Urban Area, unde membrii uneia dintre cele mai mari comunități de kendama din lume se vor reuni să-şi etaleze skill-urile.

Nu au fost uitaţi nici fanii longboard în The Burgerfest Urban Area. Nimeni alţii decât cei de la Longboard.ro, cea mai mare comunitate de longboarding din Romania, încă din 2009, au pregătit o expoziţie cu cele mai cool longboarduri pentru toate stilurile, de la cruising, freeride la downhill şi dancing şi evident multe surprize.

Și pentru că veștile bune nu vin singure, iată că, pentru al patrulea an consecutiv, BURGERFEST va premia CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții la care sunt invitate să participe toate restaurantele din festival.

De asemenea, va fi premiat și cel mai bun burger gătit de amatori, pasionaţi de burgeri, dar şi îndemânatici în bucătărie.

La BURGERFEST BATTLE – Amatori vor concura 20 de bucătari ocazionali, pasionați de burgeri care au convingerea că pot crea un preparat în egală măsură gustos și inspirat. Fantezia, creativitatea, aspectul și bineînțeles gustul vor fi decisive în alegerea câștigătorilor!

Cei mai curajoşi dintre pasionaţii de burgărit sunt aşteptaţi să trimită un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care să conţină date personale, o fotografie a concurentului şi câteva cuvinte care să convingă organizatorii că burgerul făcut de ei este cel mai bun. Locurile sunt limitate la 20 persoane, iar termenul maxim de inscriere este joi, 26 aprilie, ora 16:00.

Cea de-a patra ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 11 și 13 mai, la deja cunoscuta locație din Barbu Văcărescu 162 – 164.

BURGERFEST 2018 te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 27 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Brașov, Cluj, Constanța sau Râmnicu Vâlcea.

Biletele se găsesc pe www.entertix.ro și www.iabilet.ro.

Share This