byron-marMentor Rock şi Aby Stage Bar prezintă: Concert byron

Support event 25 lei
Rez. 0761312655

Sâmbătă, 26 martie, trupa byron concertează la Râmnicu Vâlcea în Aby Stage Bar, prezentând noul album de studio “Eternal Return” lansat la sfârşitul anului trecut. Concertul va începe de la ora 22:00.

Albumul “Eternal Return”, lansat prin Universal Music România, a fost înregistrat vara trecută la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu şi trupa byron la Premium Artist Studios în Bucureşti. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artişti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro şi alţii.
Albumul se găseşte atât în format digital (download pe iTunes Google Play, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cât şi fizic (CD audio în librăriile Cărtureşti, la comandă pe www.emag.ro siwww.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil şi în High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz şi highresaudio.com, ascultătorii putând astfel avea o experienţă mult superioară celei unui CD obişnuit (utilizând echipamente compatibile High Res precum căştile Sony MDR1A şi Walkman-ul NWZ-A15).

Pe noul album, byron păşesc pe graniţa fină dintre rock-ul alternativ şi cel progresiv, cu refrene ample, melodice, susţinute de riff-uri de chitară mai zgomotoase ca până acum – precum în primul single „Marea” (varianta în română a piesei „The Sea” de pe album). Momentele liniştite sunt, în consecinţă, şi mai evocative, single-ul „Little by Little”, de exemplu, având o atmosfera nostalgică, melancolică, potrivită cu poziţia sa în dreptul lunii noiembrie din calendarul intern al albumului.

„Abia aşteptăm să cântăm pentru prima oară la Râmnicu Vâlcea! O să avem un setlist special pentru voi, atât cu piese noi de pe “Eternal Return” cât şi cu piese mai vechi de pe primele albume. Sperăm să ne vedem în număr cât mai mare!” – byron

Haideţi aşadar pe 26 martie în Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea la lansarea noului album byron“Eternal Return”!

Share This