Turneul itinerant Overground Elements a ajuns la final, cu cele patru formații din line-up concertând fiecare, alternativ, în patru mari orașe ale țării: București, Iași, Cluj și Timișoara. După ce fiecare trupă  a prezentat publicului noul său proiect live, cele patru formații se reunesc la București în Fratelli Studios vineri, pe 21 aprilie, pentru un concert împreună!

byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka vor cânta în câte două reprize, atât acustic cât și electric, clubul urmând a avea câte o scenă dedicată pentru fiecare tip de concert. Trupele vor cânta prin rotație pe ambele scene: în total vor fi 8 reprezentații separate într-o seară cu peste 4 ore de muzică!

Biletele se găsesc online și în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 70 de lei (presale) sau 80 de lei la intrare, în seara concertului, în limita stocului rămas. Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.

Haideți așadar vineri, pe 21 aprilie, alături de byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Travka la un eveniment deosebit, unde fiecare trupă va concerta atât electric cât și unplugged, pe două scene dedicate! Venue – Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3).

Filmări de la concertele Overground Elements găsiți pe Overground Magazine:
http://magazine.overground.ro/live

www.byronmusic.ro
http://fb.com/themonojacks
http://fb.com/robinandthebackstabbers
http://fb.com/travka.oficial
http://elements.overground.ro

Share This