Trupa C.O.D. se alătură line-up-ului de la SoundArt Festival 2018 ce are loc în perioada 11 – 13 mai în București. Trupa a lansat recent albumul “Came Out Damned” și va cânta în Quantic Club în cadrul evenimentului.

Noua ediție SoundArt propune publicului amator de stoner și progresiv un format excentric: trei zile de festival în trei cluburi din București – Quantic, Fabrica și Control – între 11 și 13 mai. Abonamentele și biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la preț promoțional de pe iabilet.ro.

C.O.D. – Southern/Stoner Rock – România

C.O.D. este o trupă înființată în 2003 în Târgoviște ce explorează un amestec fin al stilurilor, precum southern și stoner rock, cu influențe de grunge. 

Trupa a lansat recent un nou album, intitulat “Came Out Damned” pe care l-a promovat cu ocazia unui turneu prin țară alături de cei de la Ufommamut. Albumul prezintă un concept legat de ultimele clipe ale planetei noastre, atacată de o rasă extraterestră. Materialul a fost înregistrat, mixat și masterizat de Marius Costache.

“Came Out Damned” poate fi ascultat în întregime la următorul link:
https://cod-music.bandcamp.com/album/came-out-damned

Din nefericire, Holy Lamb și-au anulat prezența în cadrul SoundArt Festival 2018 din motive obiective.

Trupele confirmate vor cânta la următoarele cluburi în cadrul SoundArt Festival 2018:

Quantic Club – Stoned Jesus, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Need, C.O.D., Puta Volcano, Melancholy, ZiqqurHat, Purple Dino, Lowbau, The Flying Detachment, No Good Advice
Control Club – Klimt 1918
Fabrica Club – RoadkillSoda, Rrichterinvoid

Variante de acces la Sound Festival 2018:

  • Full Pass – abonament care oferă experiența completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club și Fabrica Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).
  • Quantic Pass – abonament ce asigura prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).
  • Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri – 50 lei (presale), 75 lei (la intrare).
  • Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Prețuri – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Programul întregului festival este gândit astfel încât să existe posibilitatea de a urmări toate trupele și de a schimba în timp util locațiile pentru următorul concert. Momentele de pauză în Quantic Club vor fi completate de numeroase activități ale căror detalii vor fi anunțate de-a lungul perioadei de pregătire.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Pagina oficială de FB a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1929554570616978/

Share This