Calin si Marius Pop au lansat prin intermediul Universal Music Romania Digital Distribution albumul „Amintiri de familie 2002”, care este disponibil de astazi pe platformele de streaming si download la aceasta adresa: https://UMRDD.lnk.to/AmintiriDeFamilie2002

Calin Pop a declarat: “Albumul “Amintiri de familie 2002” reprezinta o capsula muzicala a perioadei 2000-2002, in care s-a pastrat parfumul acelor ani privind simtamintele relatiei muzicale creative de atunci dintre un tata și fiul sau. Totul a inceput de la “intalnirile” noastre muzicale, ale mele si ale lui Marius, de la care niciodata nu lipseau improvizații și cantece acompaniate de chitare acustice, cu ocazia carora am realizat talentul și harul divin ascendent al juniorului de atunci, Marius Pop.

 

Pe album sunt compoziții pe care le pastrez cu mare drag in suflet si pe care uneori le mai cant. In peisajul muzical am fost sprijiniti de cațiva demni colaboratori, unii dintre ei aflați pe atunci la inceputurile carierei lor artistice: Vlady Sateanu la bass si Zakar Sandor la chitara, iar la tobe i-am avut pe Lucian Hulban, Pasztai Andras si Gabriel Baruta, cel din urma fiind si interpretul partilor de pian si clape la cateva dintre piese”.

Pentru melodia “Sosirea ei” este disponibil si un videoclip ce poate fi urmarit aici:

 

Tracklist:

1 Asculta-mi inima
2 Sosirea ei
3 Scrisoare
4 Dorinta
5 Visul meu
6 Nu sta in calea mea
7 Buzunarul de la piept
8 Oracolul I
9 Nu esti aievea (Oracolul II)

Albumul „Amintiri de familie 2002” a fost mixat si masterizat de Gabi Jonucz, iar grafica este realizata de artistul Radu Damian, cunoscut printre altele pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM sau RESITA ROCKS.

Calin Pop pe Facebook: https://www.facebook.com/calinpopcc

Marius Pop pe Facebook: https://www.facebook.com/mariuspopguitar

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

 

 

Share This