Rockstadt Extreme Fest va dispune în acest an de două zone de camping extinse, pregătite întocmai conform dorințelor publicului. Astfel, ținând cont de numeroasele cereri pentru o zonă liniștită și separată de festival, a doua zonă de camping este situată la aproximativ 3 km față de scenă, într-un spațiu ferit și izolat. Prima zonă de camping va rămâne cea deja cunoscută, poziționată pe terenul de fotbal aflat în imediata apropiere a festivalului.
 
Pentru o deplasare cât mai ușoară, vor exista microbuze ce vor face legătura dintre zona de camping 2 și festival. Alternativ, există numeroase taxiuri ce vă stau la dispoziție.
 
Ca în fiecare an, campingul va fi dotat cu toate utilitățile necesare (dușuri cu apă caldă, toalete, lavoare, iluminat) iar a doua zonă de camping va beneficia inclusiv de un shop unde puteți achiziționa atât mâncare, cât și băuturi.
 
Accesul în camping se va putea face împreună cu un bilet separat ce poate fi achiziționat doar de la locație, la casa de bilete aflată în intrarea principală a festivalului. Prețul unui bilet pentru camping este de 50 de lei/persoană, accesul fiind oferit pentru toate cele patru zile.
 
Accesul în zona de camping se va face începând cu ora 12:00 în prima zi de festival, urmând să fie eliberat în ultima zi de festival până în ora 12:00 (ziua următoare a ultimei zile de concerte). Camparea se va face în limita perimetrului marcat și vă rugăm să lăsați spațiu suficient atât pentru circulație, cât și pentru colegii voștri de teren! Pentru acest an, nu va exista o zonă VIP sau opțiunea de a închiria căsuțe.
Share This