CARNIFLIATE, cea mai năpraznică formație din Slovenia, aduce ascultătorii metalului extrem la o nouă cântare ca la carte!

Dacă death metalul și grind-ul înseamnă totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupă care te face să te urci pe pereți de la prima piesă. Extrem de dinamică, tânăra formație slovenă revine în București pe 25 martie 2018. Concertul din Club Yellow face parte din turneul “March of Death”, în care vor prezenta atât primul album, cât și piese proaspete!

Formația SNOGG pornește la drum în 2013, având un nume imposibil de scris și de pronunțat: “█████████████”, nume pe care ulterior și-l schimbă în Snøgg (“zăpadă”, în limba slovenă) și sub care susțin primele concerte în formula:

Ulv – chitară, clape, voce, ritualuri
Mørke – tobe, vrăjitorii

Etichetată ca “freeride black metal”, în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EPul “Qivitoq”. În martie, după mai bine de un an, vom revedea Snøgg în România, cu noul lor material (“Abeloth”) și într-o nouă formulă scenică.
————————–

YELLOW CLUB se află pe str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3 (București).

Concertul va avea loc duminică 25 martie 2018, ora 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CD-uri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Prețul biletului va fi anunțat în scurt timp.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/1548031508626163/

Pagini trupe:
https://web.facebook.com/Carnifliate/
https://web.facebook.com/Snoggband/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 72-a).

Share This