Uriah Heep revine în România, de această dată pe scena Hard Rock Cafe din București pentru un show mult mai intim față de concertele cu care trupa britanică ne-a obișnuit.

Una dintre categorii este deja sold-ouț, cea cu loc la masă, iar după cum evoluează lucrurile, în cazul în care vreți să vedeți legendele rock-ului britanic la Hard Rock Cafe, va trebui să vă grăbiți să prindeți ultimele bilete disponibile, cele fără loc din fața scenei.

Repertoriul Uriah Heep ne va purta prin întreaga discografie a formației, discografie care se întinde pe aproape jumătate de secol de activitate.

Trupa s-a înființat în anul 1969 și este considerată una dintre cele mai importante trupe rock ale anilor `70. De-a lungul carierei, Uriah Heep, a susținut turnee în toată lumea și a uimit cu show-urile live care au adus laolaltă fani vechi și noi. Printre piesele care au faacut istorie în lumea muzicii rock se număra “Gypsy”, “Easy Livin`”, “July Morning” și “Lady în Black”, inclusiv varianta alături de IRIS. Piesa a ajuns în fruntea topurilor din Germania.

Uriah Heep este formată din:
Mick Box-lead guitar, backing vocals
Phil Lanzon-keyboards, backing and lead vocals
Bernie Shaw – lead and backing vocals
Russell Gilbrook – drums, percussion
Davey Rimmer – bass

Bilețele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Bilețele au următoarele prețuri:
-Cu loc la masă în sală: SOLD OUT
-Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 79 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care își reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău-Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This