Organizatorii Open Air Blues Festival Brezoi, Aby Stage Bar Events, Asociatia Mentor Rock și Primăria Orașului Brezoi au decis să amâne cea de-a patra ediție a festivalului de blues, programată inițial pentru perioada 23-26 iulie 2020, ca urmare a impredictibilității evoluției pandemiei de Covid-19 și a deciziilor autorităților în ceea ce privește organizarea de evenimente cu public numeros, ca masură de limitare a raspandirii coronavirusului.

Festivalul, desfășurat la poalele Țurtudanului, a anunțat un line-up cu nume importante din industria blues a momentului: Beth Hart, Eric Gales, Samantha Fish, Rick Estrin and The Nightcats, Ryan McGarvey, Dana Fuchs, Popa Chubby, Hannah Wicklund & The Steppin Stones, Blues Pills, Kaz Hawkins, Jackie Venson, Laurence Jones, Hetty & the Jazzato Band, King King, Guts n Grace, Bad Day Blues Band, John Montana, The Doors Alive, Joe Rusi, Alexandru Andries, Halper Hendrix Experiment, Nightlosers, Alex Calancea Band, AXiS, Florin Giuglea Group, Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, Marius Dobra Blues Band, Quo Vadis, Rareș Totu’s Midnight Sun feat. Aminda, Groove Garden, Bluemans, Berti Barbera & Nicu Patoi.

Abonamentele achiziționate anterior deciziei de amânare sunt în continuare valabile pentru ediția a patra, care se va desfășura între 20 și 25 iulie 2021. Cei care vor opta pentru păstrarea abonamentelor vor primi bonus două zile întrucât în anul 2021 vor fi șase zile de festival în loc de patru, cum fusese anunțat pentru 2020. Abonamentele achiziționate până la această dată vor fi valabile pentru întreaga perioadă. Același principiu se va aplica și biletelor de camping cumpărate deja, a căror valabilitate se va extinde pe toata perioada 20-25 iulie.

Organizatorii confirmă menținerea integrală a lineup-ului anunțat, urmând a comunica artiștii principali pentru cele două zile adăugate.

„După luni de zile de muncă intensă și pregătiri, abia așteptam sosirea lunii iulie care urma să aducă pentru noi, ca în fiecare an, reunirea comunității #BrezoiulLumii, de care ne este dor și alături de care urma să petrecem timp de calitate, pe muzică bună, într-un cadru natural de o frumusețe aparte. Festivalul a crescut de la an la an și este, în momentul de față, cel mai important eveniment din zona Olteniei și, implicit, pentru toți locuitorii și operatorii economici din zona Brezoi, Vâlcea și nu numai. Din păcate, evoluția situației globale a impus aceste măsuri de restricționare a organizării de evenimente și nu avem decât să ne supunem acestor decizii. Considerăm că importanța sănătății publice primează și vom face tot ce stă în puterea noastră pentru a-i îndruma pe fanii noștri să respecte recomandările autorităților. Suntem extrem de fericiți că avem confirmările tuturor artiștilor anunțați pentru 2021. Chiar dacă se va lăsa așteptată, ediția a patra va fi una specială. Nume mari urmează a fi anunțate”, a precizat Răzvan Mihai-Mugescu, managerul festivalului.

Opțiunile privitoare la abonamentele deja achiziționate pot fi consultate pe site-ul festivalului, bluesbrezoi.ro.

Share This