Seria evenimentelor anulate din cauza pandemiei de Covid 19 se mărește prin anunțul făcut de organizatorii Embargo Fest conform căruia ediția din acest an a manifestării – care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 11 – 14 iunie, se amână pentru anul viitor.

Embargo Fest trebuia să anunțe acum pregătirea festivalului și amenajarea spațiului, tot acum trebuia să începem promovarea la nivel național și să vă anunțăm că invitatul special de anul acesta va fi Goran Bregovic. Din păcate, Embargo Fest, ediţia a III-a, nu se va mai desfăşura anul acesta şi se amână pentru anul 2021. Dacă legislația actuală ne va permite să ne adunăm totuşi într-un număr mai mic, cu siguranţă ne vom vedea cu o parte din voi la Embargo Hub. Sperăm să ne vedem în 2021 la Dudeștii-Vechi, mai sănătoși, mai frumoși și mai destepți“, este mesajul organizatorilor acestui eveniment.

Anul trecut, cea de-a doua ediție a Embargo Fest – eveniment desfășurat în Dudeștii Vechi în județul Timiș – a avut parte de un succes deosebit, cele patru zile de distracție fiind savurate de peste opt mii de persoane, conform anunțului organizatorilor de după festival. Pe scenele festivalului au evoluat peste 50 de artiști din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria, iar alături de concerte, au existat o sumedenie de activități: proiecţii de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, parc de distracţii și alte activități dedicate tuturor vârstelor. Tot anul trecut, organizatorii acestui festival au inițiat proiectul Embargo Hub, din dorința de a crea evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș.

Share This